Unde mergi de 8 martie? Localurile din Prahova au pregătit spectacole de striptease

Posted by

Cluburile şi restaurantele din Prahova se pregătesc pentru întâmpinarea petrecăreţelor care vor sărbători Ziua Femeii. Show-urile de striptease reprezintă principalul punct de atracţie al localurilor astfel încat organizatorii promit spectacole de neuitat.

Iată câteva dintre ofertele localurilor din Prahova:

Restaurantul Parc D&G Boldeşti organizează petrecerea de 8 martie cu stripperi. Preţul meniului este de 75 de lei.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, restaurantul Regina Zorilor vă aşteaptă cu un meniu special, băuturi fine, voie bună ăi formaţia localului care vă va binedispune cu toate genurile de muzică iar începând cu orele 21:00, localul vă va oferi ca surpriză un program de striptease. Preţ meniu-100 de lei.

Şi restaurantul Café Viena din Ploieşti regăteşte o petrecere tematică de 8 martie. Preţul meniului este de 99 de lei, iar organizatorii vă aşteaptă să petreceţi această seara speciala cu muzică, alaturi de DJ. Surpriza zilei, striptease mascului cu Lover Boy, Kevin, Mr. Lexc

Restaurant-Cramă Regina Nopţii din Ploieşti vă promite o seară de neuitat, în compania formaţiei de muzică live, iar ca surpriză a serii: striptease masculin.

Şi restaurantul Casa Berarului din Ploieşi organizează etrecerea de 8 martie. Preţul meniului este de 110 lei, iar organizatorii au pregătit muzică live şi un sow “incendiary de striptease”.

Femeia trebuie sarbatorită în fiecare zi, dar la Restaurant Unique, de 8 Martie, femeia este regină! Sunteţi invitate să vă răsfăţaţi într-o atmosferă elegantă, cu şampanie, muzică şi un meniu delicios. Aveţi pregătit un program artistic incitant, formaţia Colina cu muzică live şi un show de striptease masculine.

Restaurantul “Ca la mama” din Ploieşti vă invită de 8 martie să vă răsfăţati într-o atmosferă elegantă cu muzică bună alături de formaţia Complexului, trupă de dansatori profesionişti plus multe alte surpize.