Activitati de weekend pe care le poti face si tu

Posted by

Cred ca timpul insorit de afara ne va atrage si in acest weekend sa facem cateva lucruri pe care nu le-am putut face pe timpul iernii. Spre exemplu am putea sa ne orientam mai mult catre plimbarile prin parc sau de ce nu ne-am putea programa zilele libere departe de orasul aglomerat sau departe de praful orasului. Cu toate astea sunt cateva lucruri pe care le puteti face, chiar daca vrand, nevrand sunteti nevoiti sa ramaneti in oras.

Spre exemplu daca sunteti atrasi de fotografie va puteti exersa talentul cateva minute in sir in anumite momente cheie. Iar daca sunteti atrasi de pictura va puteti lua instrumentele in natura si va puteti inspira arta din frumusetea naturii. Toate acestea sunt posibile deoarece zilele insorite aduc si energie, dar si veselie cu ele. Bineinteles ca pentru cei ce adora cititul exista o varianta mult mai buna pentru a-si petrece timpul liber.

Va puteti lua romanele preferate si va puteti indrepta catre locurile pline de verdeata sau mai mult decat atat puteti merge la marginea unui lac unde sa fiti acompaniati si de apa si de privelistea impecabila, dar si de sunetul pasarilor. In plus aerul curat din natura si miscarea va poate aduce numai beneficii. Cu cat veti petrece mai mult timp in natura, in aer curat cu atat veti simti beneficiile naturii asupra sanatatii voastre.

Si nu mai este cazul sa ne preface, dar in orasul nostru de cele mai multe ori aerul devine irespirabil, mai ales cand zilele devin foarte insorite si caniculare. Si nu trebuie sa uitam nici de rafinariile de la marginea orasului ce sporesc poluarea din oras. Prin urmare ar fi ideal sa  va alegeti un tip de activitate pe care sa-l luati in calcul atunci cand aveti nevoie de putina relaxare si liniste. Mai ales ca pe timp de vara sunt nenumarate oportunitati ce le puteti da curs.