Alătură-te Cercului faptelor bune: Un eveniment plin de speranță și solidaritate în Ploiești!

Posted by

Bun găsit, dragi cititori!

Avem plăcerea de a vă invita pe 28 mai la o nouă ediție a Cercului Faptelor Bune, un eveniment special organizat de Fundația Comunitară Prahova! În acest an, evenimentul, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, promite să fie unul de neuitat, plin de emoții pozitive și energie constructivă. Evenimentul va avea loc la Sky Events, sala Opal, un spațiu primitor care va găzdui această reuniune de suflet.

Începând cu ora 17:30, cu deschiderea oficială la ora 18:00, vom avea ocazia să ne implicăm activ în susținerea comunității noastre dragi. „Cercul Faptelor Bune” este Arena Leilor pentru ONG-uri și donatori, oferind oportunitatea de a ne uni forțele pentru a sprijini trei cauze nobile din județul Prahova:

  1. Centru de servicii comunitare din comuna Fântânele: Împreună putem îmbunătăți condițiile de viață pentru 50 de beneficiari – persoane vârstnice și persoane adulte cu dizabilități neuropsihice și mentale – prin achiziționarea de saltele impermeabile care să le asigure un somn odihnitor și sănătos.
  2. Secția de scrimă a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești: Vom susține performanțele celor 25 de sportivi avansați prin achiziționarea materialelor de antrenament necesare, asigurându-le astfel condițiile optime pentru a excela în competițiile naționale și internaționale.
  3. Proiectul „Program de Suport – Când visurile prind aripi” al Asociației Călătoria Sufletului Nostru: Acest proiect minunat oferă sprijin familiilor monoparentale din comunitate, organizând activități educaționale și recreative pentru părinți și copii, timp de șase luni, pentru a îmbunătăți calitatea vieții și relațiile în familie.

Pe lângă aceste cauze de suflet, vom avea plăcerea să ascultăm povestile emoționante ale ambasadorilor cauzelor și ale celor care le susțin. Evenimentul va fi îmbogățit de un moment artistic special, susținut de talentata artistă ploieșteancă, Carina Veghiu, iar seara se va încheia cu o tombolă plină de surprize.

Participarea la acest eveniment este gratuită, dar vă recomandăm să vă înscrieți aici pentru a vă asigura locul. Donațiile sunt voluntare, dar fiecare contribuție contează enorm în sprijinirea acestor proiecte vitale pentru comunitatea noastră.

Vino și tu să faci parte din Cercul Faptelor Bune! Împreună putem aduce speranță și schimbare în județul Prahova. Hai să facem bine împreună!

Te așteptăm cu drag și entuziasm!

[ via prahovabiz.ro ]