Alerta sau nu?

Probabil ca deja v-ati informat cu privire la sedinta Consiliului Local Ploiesti ce a avut loc in aceasta dimineata. Una dintre principalele probleme pe care consilierii impreuna cu primarul, Adrian Dobre, au incercat sa o analizeze a fost legata de starea de alerta a realizarii dezinsectiei. Cum deja aceasta problema dureaza de ceva vreme, iar solutia pentru aceasta intarzie sa apara primarul a dorit sa convoace in sedinta Comandamentul pentru Situatii de Urgenta cu privire la aceasta problema a orasului Ploiesti.

Nu va inchipuiti ca aceasta sedinta a avut intocmai un rezultat pozitiv. De fapt putem spune ca aceasta sedinta a fost suspendata, iar maine dimineata la ora 9, discutiile se vor relua. Cat despre daca se va decreta starea de urgenta sau nu, aici se pare ca majoritatea consilierilor mai au multe de pus cap la cap. Oricum pentru cine a urmarit aceasta sedinta a Comandamentului pentru Situatii de Urgenta nu cred ca mai are vreo urma de indoiala ca prea curand multe lucruri nu se vor face.

In special pentru ca majoritatea celor implicati sunt tentati sa realizeze proiecte si programe pentru o perioada mult mai indelungata, in loc sa-si aloce resursele pentru actuala stare a situatie din Ploiesti privind dezinsectia. Cu toate astea mai ramane doar sa speram ca in sedinta de maine dimineata lucrurile se vor regla si nu vom mai avea probleme cu micile vietati, capusele, din parcuri.

Insa avand in vedere situatia de fata cel mai bine ar fi ca majoritatea parintilor sa ia act de aceste lucruri si sa aiba grija atunci cand isi doresc sa-si duca micutii in parc. Si nu uitati ca nici scolile nu au avut parte de dezinsectie si dezinfectie prea curand, ceea ce poate duce la o situatie mult mai grava daca demnitarii locali nu vor face ceva in aceasta privinta. Asadar parinti si bunici fiti cu ochii pe cei mici cand vreti sa-i duceti in parc.