Aveti grija cum va plimbati cainii prin parc

Posted by

Daca tot a venit primavara, iar timpul bun te face sa iesi din casa cu siguranta iti doresti sa iti plimbi prin parc si cainele. Cu toate astea nu uita ca un caine reprezinta in mare parte o responsabilitate, iar daca se intampla ceva nedorit tu vei fi responsabil pentru comportamentul cainelui tau. NU! Stai, nu te gandi ca iti sugerez sa iti tii cainele inchis sau sa nu il plimbi. Iti spun doar ca ar trebui sa fii putin mai atent la cum scoti cainele la plimbare prin parc. Nu uita ca in parc dai si de foarte multi copii, care in mod inevitabil se pot speria de cainele tau.

Oricat de dragalas si de simpatic iti consideri cainele nu uita ca intr-o oarecare masura un caine reprezinta un pericol pentru oameni, in special pentru cei mici. E adevarat ca nu putem da vina numai pe caini cand se intampla ceva, de foarte multe ori acestia pot deveni agitati din pricina zgomotelor facute de copii sau din pricina jucariilor acestora. Insa pentru a evita orice fel de risc si pentru a nu avea parte de nici un fel de problema nu uita sa-ti echipezi cainele corespunzator.

Asadar daca ai un plan de evadare pentru cainele tau nu uita sa iei cu tine lesa si botnita, altfel risti sa-i sperii pe prichindei sau sa se ajunga la situatii si mai urate, ceea ce fireste nu ne dorim. In afara de acest lucru ar mai fi ceva, nu uita ca iti poti lasa cainele liber doar in spatiul special amenajat pentru ei si ar fi ideal daca te-ai echipa cu tot ceea ce este corespunzator pentru a curata mizeria cainelui tau din parc. Nu uita ca daca tu nu strangi mizeria nimeni nu o va strange, in plus s-ar putea sa-ti murdaresti incaltamintea exact acolo unde cainele tau si-a facut nevoile. Prin urmare bucurati-va de plimbarile prin parc fara sa-i necajiti pe cei din jurul vostru.