Bogdan Rujoiu, tanarul sportiv, are nevoie de o noua sansa

Posted by

De zece ani de zile, tanarul si talentatul Bogdan Rujoiu practica dansul sportiv, Are 16 ani si este un baiat extrem de talentat si dedicat a ceea ce face. A reprezentat orasul sau Ploiesti de multe ori, la competitii nationale si a adus numeroase diplome si premii, reusind sa isi faca orasul mandru prin ambitia si devotamentul de care a dat dovada. Din pacate, drama sa a inceput acum cateva luni de zile, cand Bogdan a aflat ca sufera de o boala cumplita, numita osteocondrita. Aceasta boala afecteaza genunchiul, in special zona femurului sau a tibiei, iar tratamentul recomandat este, in primul rand, cel de repaos.

Concursul la care a participat pentru ultima data acest tanar a avut loc in acest an, pe data de 1 aprilie, concurs de la care s-a intors acasa cu premiul intai. Elev in cadrul Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti, Bogdan a dansat atunci, din pacate, pentru ultima data. Chiar daca nu trebuia sa participe din pricina bolii, acesta a insistat in acest sens, a fost ambitios si a reusit, desi a trebuit sa iasa destul de des de pe scena ca sa isi dea cu un spray ce ii mai ameliora durerile atroce. Tot din pricina suferintei prin care trece, tanarul sportiv a trebuit sa renunte pentru o perioada anume la scoala, deoarece a fost nevoie de repaos total, nefiind indicat sa se mai deplaseze. Profesorii au fost intelegatori si prin bunavointa lor, tanarul si-a incheiat anul scolar ceva mai devreme si acum merge la cursurile de care are nevoie, insotit de tatal sau.

bogdanrujoiupremii

Dupa vizite la medici, parintii au aflat ca Bogdan are nevoie neaparata si urgenta de o operatie care este costisitoare si nu detin acesti bani, in acest sens avand nevoie de ajutorul nostru. Operatia este una destul de complicata, in schimb trebuie efectuata inainte ca oasele baiatului sa inceapa sa se necrozeze si sa nu mai poata merge. Procedura costa 6000 de euro si familia are nevoie de ajutor pentru a strange aceasta suma.

Orice om cu suflet, orice om bun si binevoitor poate sa daruiasca acestui tanar sportiv catusi de putin, pentru ca conteaza si parintii spera sa il vada in viitorul apropiat tot pe podium, unde o sa faca in continuare ceea ce ii place. Daca doriti sa il ajutati, puteti sa luati legatura cu mama baiatului, Rujoiu Sorina, prin intermediul adresei stanoiunicoleta@yahoo.com sau cei care doresc sa faca donatii direct, o pot face in contul  RO65BRDE300SV43227573000, titular cont: Rujoiu Mihaela Sorina.