mai 23

Candidatii la functia de primar al Ploiestiului au planuri serioase

Candidatii la functia de primar al Ploiestiului au planuri serioase

Cred ca toti ploiestenii stiu ca alegerile pentru candidatura in functia de primar al orasului Ploiesti vor avea loc pe data de 5 iunie 2016, deci nu mai este un secret si vor veni destule persoane care isi vor depune voturile la urne, asta cu siguranta. In acest sens, se doreste ca toti sa participe la vot, chiar daca nu au niciun candidat favorit, dar ca in fiecare an, vor mai fi cativa care nu vor vota din varii motive pe care nu le voi expune, pentru ca nu despre asta este vorba. Vorbesc strict despre cei 13 candidati de pe lista, fie independenti sau apartinand unui partid, anume Gratiela Gavrilescu, Adrian Dobre, Cristian Ganea, Catalina Bozianu, Raul Petrescu, Gabriela Lola Anghel, Fabio Carstea, Iulian Teodorescu, Marius Fenichiu, Mircea Chiritescu, Daniel Savu, Marian Enache si Radu Popescu.

Printr-o initiativa interesanta si bine pusa la punct, John Cristea a intervievat fiecare dintre cei 13 candidati si a aflat, in cadrul fiecarui interviu, ce promisiuni fac acestia, ce vor sa ofere orasului Ploiesti si tinerilor ploiesteni. Prin campania de informare initiata in scopul informarii tinerilor din oras, aflam ce ganduri si planuri de viitor au candidatii la primaria orasului, aflam ce doresc acestia sa imbunatateasca si sa ofere Ploiestiului. Printre promisiunile care se fac, se numara una foarte importanta si care este de anvengura, dupa parerea mea, anume crearea de noi locuri de munca. Asta presupune ca diversi investitori sa isi spuna cuvantul in acest sens si sa isi dezvolte ideile, daca este cazul. Alte promisiuni, ganduri sunt: programe de locuinte pentru tineri si programe sportive care contin campionate de mini fotbal, handbal, mini cros, mai multe locuri de joaca pentru copii si un bazin olimpic de inot.

initiativa sociala John Cristea

Destul de interesante, zic eu, sunt toate aceste ganduri si asteptam si demararea lor de catre viitorul primar al Ploiestiului, care sper sa isi merite locul acolo unde si ceilalti candidati au visat si sperat. Va mai spun doar atat si anume ca initiava sociala a lui John Cristea, care a muncit destul de mult timp la aceasta, vrea sa trezeasca spiritul de bun cetatean egal in drepturi cu toti ceilalti, care doreste sa voteze nu pentru ca trebuie, ci pentru ca are dreptul de a alege. Ca un gand de final, „Dovedeste ca iti pasa de orasul tau! Vino si voteaza pe 5 iunie 2016 in cadrul alegerilor locale!”.