Cat de importanta este frumusetea partenerilor nostri?

Posted by

Te-ai intrebat vreodata de ce barbatii incearca din rasputeri sa tina pasul cu mai tot ce este la moda si in frumusete? Ei bine, daca pana acum nu ai facut niciun efort sa te gandesti la acest lucru, poate incerci sa faci un exercitiu de imaginatie acum. Si tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la urmatoarea intrebare – ai sta cu cineva care nu se ingrijeste, care nu-si tunde parul sau barba, sau cine stie care nu isi taie unghiile?

Poate ca raspunsul la aceasta intrebare va va raspunde si de ce sunt atat de multe frizerii Brasov si in orice oras mare, care se respecta cu adevarat. Nu poti sa spui sau sa te plangi ca partenerul tau se ingrijeste mult prea mult, caci o buna parte dintre noi asta facem… Ii impingem, fara doar si poate, catre o grija excesiva, in ceea ce priveste frumusetea lor, si asta doar pentru ca avem prea multe pretentii si cerinte la adresa lor.

Si pe langa asta, ca sa avem parte de tot tacamul, ii mai si dezamagim uneori prin cuvintele noastre. Oare de cate ori nu te-ai trezit spunandu-i “vezi ca ti-a crescut parul prea mare si in curand o sa-ti impletesti codite”. Oricat de rezistent ar fi un barbat, la un moment dat tot se va infuria si cel putin o data o va da in cealalta extrema. Cand stim cu toate ce se poate intampla pentru ca in prezent sunt destule modele masculine care se afiseaza cu nonsalanta.

Ceea ce nu este rau, dar parca prea mult din toate. Nu spun acum ca toti barbatii ar trebui sa fie super epilati sau mai stiu eu cum, insa un minim de ingrijire este fireasca. Si ceea ce am vrut sa punctez cu adevarat este faptul ca nu ar trebui sa ne manifestam nepotrivit cand auzim ca s-au deschis noi frizerii sau in drumurile noastre intalnim si astfel de saloane dedicate partii masculine. Nu ar trebui sa ne mire deloc astfel de locatii, deoarece in lumea in care traim astazi, astfel de lucruri se impun.

Si poate ca daca am fi putin mai receptive la nevoile partenerilor nostri cu siguranta astfel de chestiuni nu o sa ni se mai para catusi de putin ciudate. Pana la urma indiferent de perceptia pe care o avem sau de parerile pe care le marturisim ar trebui ca in toate acestea sa nu ne pierdem logica fireasca a lucrurilor. Din pacate, ca de fiecare data si in astfel de cazuri lumea este impartita in doua. O buna parte dintre oameni sunt de acord cu aceasta ingrijire a barbatilor.

Insa mai sunt si acele persoane, care ar face aproape orice doar pentru a produce un scandal si doar pentru a fi impotriva a ceva. De multe ori am senzatia ca aceste persoane sunt programate sa izbucneasca astfel de discutii, de rumori si de conversatii fara sens.

Dar intorcandu-ma la lumea reala, la acea lume din care imi face placere sa cred ca si eu fac parte, frizeriile sunt locatii si lucruri normale. Bunuri de care ar trebui sa ne bucuram ca le avem si ca le putem utiliza, fiind chiar la indemana noastra. Asadar daca ai un salon si vrei sa te inregistrezi pe platforma, acceseaza site-ul Stailer.