Descoperă noul IVECO 4×4 la Auto Schunn Sibiu

Posted by

Noul 4×4 de la IVECO este conceput ca vehicul utilitar cu un șasiu masiv, suspensii de calitate excelentă, o construcție solidă potrivită pentru afacerea ta.

Modelul personalizat Iveco poate îndeplini orice misiune de transport . Iveco Daily 4×4, versiunea șasiu sau furgon, este alegerea potrivită pentru orice business care are nevoie de un transport rapid și fiabil.

În anul1984, Iveco a construit primul model 4X4 iar de atunci inovația tehnologică și dotările moderne l-au perfecționat în mod constant.Nu doar un autovehicul utilitar oarecare, Iveco Daily 4×4 are forța și anduranța unui adevărat camion, surprinzând prin dotări și echipamente.

Acum poți selecta varianta potrivită IVECO Daily 4×4, din oferta de modele all-road și off-road de la Auto Schunn, pentru a transporta în siguranță orice marfă pe cele mai dificile drumuri, indiferent de anotimp. Modelele de autovehicule Iveco sunt destinate unui transport modern, unor afaceri de succes, iar conducerea lor combină dotările tehnice de ultimă oră cu confortul unui vehicul clasic, comod și elegant.

Având raporturile de transmisie reduse, aceste autovehicule model 4X4 de la Iveco beneficiază de 12 trepte de viteză cu transmisie manual și 12 trepte de mers înainte cu transmisie HI-MATIC, iar drumurile dificile, pantele sau coborârile în rampă nu mai pun deloc problem acestui autovehicul robust și rezistent. Orice destinație îndepărtată și orice traseu dificil off-road este acum accesibil modelului 4X4 de la Iveco. Chiar pe trasee mixte care combină dificultățile drumurilor accidentate cu provocările traficului din marile orașe, Iveco Daily 4X4 se remarcă prin robustețe, rezistență și fiabilitate deosebită.

Cele 24 de trepte de viteză transformă modul de a călători și de a transporta marfa în condiții dificile. Tracțiunea integral cu 3 diferențiale pe față, spate și central, alături de suspensiile solide cu arcuri parabolic ajută acest vehicul să parcurgă cele mai grele trasee accidentate.

Suprinzând prin confort, noul Daily 4×4 oferă un spațiu interior relaxat, în care îți reglezi pozitia scaunului, mărești unghiul de vizibilitate, ai la îndemână comenzile esențiale, te bucuri de o atmosferă agreabilă grație climatizării performante, cu control automat sau manual.

Planșa de bord este prevăzută cu buton ergonomic pentru cuplarea vitezelor. Fiecare dotare este atent aleasă de constructorii de la Iveco pentru a oferi o experiență de șofat în deplină siguranță și confort. Motorul F1C EURO VI –D de 3 litri oferă o putere de 180 cp modelului Iveco 4X4, la un cuplu de 430 Nm.

Șasiul proiectat pentru Iveco 4×4 are un cadru special care permite o capacitate maximă de încărcare de până la 5 tone, existând chiar și versiunea de 7 tone.Iveco Daily 4×4 este prevăzut cu 2 tipuri de cutie de viteze, una manuală iar cealaltă autimată HI-MATIC, pentru ușurință în conducere.

Punțile din față sunt prevăzute cu suspensii independente iar sistemul de frânare cu discuri este înzestrat cu programul ESP pentru mai multă fiabilitate.

Echiparea noului Iveco Daily 4X4 cu diferite accesorii transformă această utilitară într-un instrument util afacerii tale. Puterea motorului și forța celor 4 tipuri de timonerii ajută Iveco să ofere cele mai performante servicii, mai cu seamă în aplicații off-road. Montajul unui troliu sau a unui plug de zăpadă ori o platformă de încărcare se realizează facil, iar autovehiculul este pregătit de sarcini considerabile, indiferent de drumurile pe care trebuie sa le străbată.

Alege modelul Iveco Daily 4X4 pentru a completa flota ta auto cu o utilitară modernă, ușor de manevrat, capabilă să transporte greutăți considerabile, pe orice tip de traseu. Fiecare zi la volanul unui Iveco 4×4 este o experiență pozitivă, modelată pe preferințele tale. Compania Iveco este mereu preocupată de îmbunătățirea modelelor de utilitare, 4×4 sau camionete, pentru ca tu să te bucuri de cele mai noi tehnologii din domeniul auto.