Din nou despre casele de pariuri din Ploiesti

Posted by

Va spuneam, in urma cu cateva zile, ca in Ploiesti casele de pariuri sunt tot mai numeroase; cand, ce sa vedeti, zilele trecute in timp ce dadeam o tura prin cartier, m-am trezit ca a mai aparut inca una exact la coltul blocului unde locuiesc. Ma gandesc ca in ritmul acesta in curand va exista cate una la fiecare scara de bloc, dar macar asa va fi mai usor sa le numaram, cerand de la primarie numarul de scari de bloc si stiind astfel cate agentii de pariuri sportive avem.

Ceea ce nu inteleg eu, este de ce lumea prefera sa mearga intr-o agentie de pariuri, cand poate paria foarte usor online. Pana la urma, inteleg ca cei mai in varsta, care nu le au cu tehnologia, prefera sa mearga la o agentie si sa bifeze cu pixul echipele castigatoare, dar chiar si ei au un copil, daca nu chiar un nepot, care le poate arata cum sa faca asta direct de pe tableta, fara niciun fel de bataie de cap. Adica eu zic ca pana si tatal meu s-ar descurca daca ar fi pasionat de asa ceva.

Si vorba aceea, sunt site-uri precum https://www.unibet.ro, unde poti paria in siguranta, sunt acreditate si licentiate in Romania si nici nu iti da cineva in cap daca ai castigat ca sa iti ia banii, nici nu risti sa aluneci iarna pe gheata si sa iti mai rupi vreun os, si asa mai departe. Acum departe de mine ideea de a sta non-stop doar in casa, mai ales ca de la o anumita varsta miscarea e chiar necesara in fiecare zi, dar ma gandesc ca sunt alte locuri in care sa te duci atunci cand esti la varsta a treia, si nu la o agentie de pariuri.

Oricum sunt foarte curios daca va merge agentia nou-deschisa si cat va rezista pe piata. Am totusi impresia ca este o supra-aglomerare a lor si ca nu toate reusesc sa produca suficient de multi bani incat sa reziste timp indelungat. Eventual, daca o sa am timp zilele urmatoare, o sa revin si cu un articol despre francizele la astfel de case de pariuri.

unibet-bonus