Esti invitat la Clubul de Cariera sustinut de Iulian Sirbu

Posted by

Am mentionat intr-un articol anterior despre evenimentele care se sustin in orasul Ploiesti, evenimente care iti ofera experiente unice si un alt mod de a socializa cu oameni noi si interesanti. Si pentru ca sunt poate nu foarte multi care au ajuns la Anticaffe New Experience din Ploiesti, am sa va vorbesc putin despre acest nou concept din oras, inainte de a va spune despre evenimentul care se va sustine in curand. Anticaffe New Experience este locatia perfecta unde nu trebuie sa platiti decat timpul pe care il petreceti aici, timp pe care il organizati dupa bunul plac. Asta inseamna ca puteti veni si citi in liniste o carte buna, puteti lucra la proiectele pentru facultate daca sunteti student sau va puteti organiza evenimentul de business fara nicio problema. Cafeaua, biscutii si ceaiul sunt din partea casei, iar pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de Facebook a locatiei (click pe link).

anticafenea

Pentru ca va vorbeam despre un eveniment, in data de 29 iunie, de la orele 18:30, in aceasta saptamana, in cadrul Anticaffe New Experience, se va desfasura Clubul de Cariera sub indrumarea lui Iulian Sirbu, cel care sustine acest seminar. Consilier in cariera cu certificat GCDF, Iulian Sirbu are peste 4 ani de experienta cu oamenii care doresc sa isi dezvolte planul profesional si in acest sens organizeaza seminarul, pentru a veni in ajutorul celor interesati care au intrebari referitoare la ce este de facut pentru o cariera asa cum isi doresc. Obstacolele pe care le intampini si alte probleme le poti face cunoscute in cadrul acestui eveniment, pentru ca intrebarile adresate isi vor gasi raspuns cu siguranta. De aceea, cunostintele si strategiile de consilier in cariera le va pune in practica in scopul de a ajuta pe cei la inceput de drum si nu numai, sa se dezvolte sanatos in plan profesional.

Inscrierea la Clubul de Cariera se face online si intrarea este practic tariful pe care Anticaffe New Experience il aplica. Formularul il gasiti aici, dand click pe link. Nu uitati, miercuri 29 iunie 2016, sunteti asteptati incepand cu orele 18:30 pana la orele 20:30, la adresa Str. Nicolae Titulescu nr. 40, Ploiesti, pentru o experienta interesanta si de neuitat.