feb. 24

Idee avantajoasa de casa: cu parter, compacta

Idee avantajoasa de casa: cu parter, compacta

Traim intr-o vreme in care plecam pentru jumatate de viata peste hotare pentru a ne construi o casa in tara, ce oricum necesita imbunatatiri permanente sau care chiar trebuie schimbata de tot pentru ca nu mai e in acord cu noile cerinte.

Unii spun ca este si motivul pentru care recurg la simplitate, insa o astfel de alegere este justificata din mai multe puncte de vedere. Desigur, in detaliu nu este nimic simplu legat de proiectarea si constructia unei case, chiar daca rezultatul final ar putea indica spre asta. Este o investitie complexa, acesta este adevarul, insa poate fi si ceea ce iti doresti si nu doar pentru un anumit timp, ci pentru o viata.

Ideea de a opta pentru o casa doar cu parter, compacta, iti va surade in varianta pe care ti-o propune echipa Smart Home Concept. Daca vrei siguranta ca planul tau se va converti intr-un proiect si apoi intr-o casa propriu zisa, poti miza pe ajutorul acestor experti. Te vor ajuta prin avantaje de proiectare, dar si de intretinere pentru ceea ce inseamna o astfel de tipologie de casa.

Pentru cine e potrivit un asemenea proiect?

Te poti gandi la o casa cu parter daca ai familie tanara, restransa. Ar fi suficient de spatioasa aceasta. Se pot orienta cu incredere spre o astfel de casa si cei care merg spre varsta a treia. Sunt multi cei care doresc ca la batranete sa se retraga intr-un colt de natura, in confort, sa se bucure de viata si altfel. Astfel de case sunt economice, practice, desigur si functionale. Influenteaza foarte mult confortul si tipul de compartimentare.

Dac vrei sa mergi pe aceasta idee, tine cont de nevoile tale si ale familiei, dar si de factori precum bugetul sau stilul de viata. Te pot ajuta sa iei deciziile potrivite si specialistii in proiectare, Smart Home Concept. Poti avea in vedere un proiect la gata, spre exemplu, cu suprafata utila de 100 m patrati sau peste daca vrei ceva mai mare. Oricum, poti adapta proiectul de casa fara parter dupa bunul plac.

Cei mai multi dintre cei care aleg un astfel de proiect de casa sunt multumiti de costurile rentabile, cele ce tin de intretinerea spatiului, spre exemplu. Pe partea de caldura e mai avantajoasa o astfel de casa pentru ca se va distribui mai eficient. Unii prefera sistemele care capteaza caldura solara ca sa mai eficientizeze din costuri, contribuind astfel si la protectia mediului inconjurator.

Vei afla direct de la specialisti de ce e rentabil si avantajos un proiect de casa doar cu parter, compact. E bine sa ai deja un plan bine pus la punct cu privire la compartimentare. Toate incaperile se vor gasi la acelasi nivel, motiv pentru care un hol care sa separe incaperile va fi indispensabil. Citeste mai multe despre casele fara etaj, compacte si avantajele unor astfel de proiecte pe site-ul smarthomeconcept.ro. Apoi te poti decide daca este ceea ce iti doresti, ceea ce iti trebuie si solutia in care vei reusi sa te incadrezi cu bugetul.