apr. 23

Incearca noua gama de sapunuri antibacteriene Ultra Compact

Incearca noua gama de sapunuri antibacteriene Ultra Compact

Seria de sapunuri lichide Ultra Compact iti vor curata mainile de murdarie, le vor face moi si curate. Mirosurile de fructe diverse fac din procesul de spalare a mainilor o experienta foarte placuta. Ofera pielii tale un plus de umiditate si catifelare, datorita hidratantelor naturale din compozitia lor. Sapunurile lichide Ultra Compact curate si, in acelasi timp, asigura umiditate pielii mainilor. Ingrediente continute de gama de sapun lichid Ultra Compact sunt:  lauryl ether sulfate, clorura de sodiu, aqua, glicerina, cocamidopropil betaina, cocamida DEA, clorometilisotiazolinona, metil zolinona, benzil benzoat,  parfum, propilen glicol, acid citric, 2-hidroxi-4metoxi-benzopanon-5-sulfononon.

Sapun Ultra Compact

Gama de sapun Ultra Compact spala mainile placut cu continutul sau diferit al aromelor de fructe. Seria de sapun Ultra Compact iti purifica mainile de murdarie si iti face mainile curate si moi. Spalarea mainilor in gospodarie este o procedura igienica importanta care trebuie efectuata, mai ales dupa intoarcerea acasa de pe strada, contactul cu o persoana bolnava sau lichidele corporale, comunicarea cu animalele si lucrul cu solul si practic intotdeauna dupa orice.

Ultra Compact sapun

Ultra Compact sapun cu efect antimicrobian este destinat tratamentului igienic (spalarea) mainilor si corpului; tratamentul igienic al mainilor chirurgilor si al personalului din institutiile medicale inainte de a utiliza un antiseptic al pielii; prelucrarea igienica a mainilor inainte si dupa manipulari medicale de catre angajatii institutiilor medicale, maternitati, institutii prescolare si scolare, sanatorii, case de odihna, pensiuni, institutii de securitate sociala (case de batrani, persoane cu dizabilitati etc.); la firmele si companiile din industria alimentara si alimentatie publica, la banci, hoteluri si centre comerciale, la intreprinderi industriale, la transportul feroviar si auto etc.

Sapun lichid Ultra Compact

Combinatia unei baze usoare de detergent cu aditivi de hidratare si conditionare face sapunul lichid un mijloc eficient de igiena corporala pentru diverse tipuri de piele, creand o senzatie placuta dupa spalare.

Sapun lichid Ultra Compact are efect antimicrobian si poate fi utilizat in utilitati publice (birouri, saloane de infrumusetare, hoteluri, spalatorii, dormitoare, piete de consum si industrie, saune, saloane de coafura, toalete publice etc.), facilitati educationale, recreative, sportive (centre de fitness, piscine, complexe sportive pentru imbunatatirea sanatatii etc.), culturi (sali de concerte etc.), intreprinderi de asistenta sociala (institutii sanatorii si spa, case de batrani, persoane cu dizabilitati etc.), institutii penitenciare, unitati de alimentatie publica, institutii prescolare si scolare si viata de zi cu zi; facilitati medicale de orice profil, inclusiv chirurgii stomatologice, chirurgii de diagnosticare, sectii endoscopice si colonoscopice, oftalmologie, sali de urgenta, sali de operatii, unitati de terapie intensiva, sali de examinare, vestiare, sali de ambulatoriu, spitale pentru copii

Sapun lichid antibacterian Ultra compact

Sapun lichid antibacterian Ultra Compact curata perfect si hidrateaza pielea. Actiunea bactericida a sapunului este mentinuta pe intreaga perioada de utilizare. Sapunul contine agenti de dezinfectare, care igienizeaza perfect pielea mainilor. 

Mineralele marine asigura pielii tale hidratare si confort de lunga durata. Are proprietati bactericide. Contine aditivi speciali care inmoaie si hidrateaza pielea mainilor, are efecte antiinflamatorii si de vindecare a ranilor. Este ideal pentru igiena mainilor si igienizare generala. Sapun antibacterian Ultra Compact este utilizat in viata de zi cu zi, in spatii medicale, de ingrijire a copiilor, catering, produse alimentare si alte industrii.