Ai incredere intr-o masina inchiriata?

Posted by

Mi-am amintit ca zilele trecute trebuia sa ajung la una dintre verisoarele mele ce sta in celalalt colt de tara, numai ca masina mea, dupa ultima zapada a cam avut de suferit si nu am putut sa o folosesc. De fapt, pentru un asemenea drum lung as fi avut nevoie de o masina care sa fie stabila pe drum si care sa nu-mi creeze probleme tocmai la jumatatea drumului. Si pentru ca saptamana trecuta nu am putut sa ajung acolo unde eram asteptata m-am gandit ca as putea sa iau un tren ca sa ajung in acea parte de lume.

Numai ca daca as lua trenul as pierde foarte mult timp pe drum si as ajunge foarte obosita. In plus de asta mai trebuie sa mai fiu si foarte atenta la bagaje sa nu care cumva sa raman fara ele. Si acest lucru este valabil si pentru transportul cu maxi taxi. Este drept ca cea mai eficienta si mai buna metoda era aceea de a-mi duce masina la reparat mai din timp.

Dar nu am prevazut niciodata ca voi avea nevoie de ea intr-un timp atat de scurt, cu atat mai mult pentru un astfel de drum lung. Cum de obicei sunt inventiva si imi place sa gasesc cea mai viabila solutie mi-am zis ca este timpul sa incerc si eu sa apelez la inchirieri masini iasi. Stiu ca foarte multe persoane nu iau acest lucru in calcul, dar mai stiu ca lucrurile bune vin de acolo de unde nu te astepti. Si in plus de asta cat de rau poate fi sa apelezi la inchirieri auto iasi?

Daca stai si te gandesti poti avea parte de cam aceleasi lucruri pe care le-ai fi avut daca masina ta ar fi fost buna de folosit. Si mai mult decat atat pe o distanta atat de mare ar fi cel mai indicat sa apelezi la ceea ce iti poate fi mai de folos si sa uiti de alte detalii care te opresc sa apelezi la acest serviciu. De curand am aflat ca sunt si persoane care prefera sa inchirieze diferite masini pentru a putea merge in deplasarile in care firma unde lucreaza ii trimit.

Nu este nimic rau in a folosi o masina inchiriata, chiar daca pentru inceput ai cateva temeri gandeste-te mai bine la confortul pe care il poti avea. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum as fi ajuns la verisoara mea incarcata cu bagaje pe tren sau in maxi taxi. Cu siguranta as fi lasat acasa majoritatea bagajelor si nu i-as fi dus chiar tot ceea ce ea isi dorea.