Pasionat de sporturile de iarna? Monteaza un suport schiuri pentru masina ta

Posted by

Exista printre noi mari pasionati ai sporturilor de iarna, ai zapezii si frigului in general. Acestia sunt cei pe care ii vezi si vara pe partii de schi la inaltimi ametitoare, pregatiti sa indure temperaturile extreme si sa aiba parte de adrenalina. Insa, fie ca e vorba de schiori avizi sau de familii care vor sa incerce ceva nou impreuna, e nevoie de un suport de schiuri pentru transportarea in siguranta si cu usurinta a echipamentului sportiv.

Ce tipuri de suporturi pentru schiuri auto poti monta la masina ta

Ai posibilitatea de a achizitiona produse dedicate pentru transportul si depozitarea schiurilor la masina in mai multe variante, in functie de masina ta si de dotarile acesteia. Astfel ca, de obicei, iti poti alege dintre urmatoarele produse idealul:

  • Suporturi pentru bare transversale. Acestea se monteaza pe barele transversale existente ale autovehiculului tau si ofera un suport schiuri stabil sau pentru alte echipamente sporturi de iarna.
  • Suporturi magnetice. Produsele de genul se ataseaza direct de plafonul masinii. Cum? Datorita unor magneti puternici, suporturile ofera o instalare rapida si usoara pentru drumurile tale la munte.

Pe site-ul baretransport.ro vei gasi o colectie intreaga de suporturi pentru schiuri auto de la branduri de renume, create pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Astfel, calatoriile tale vor fi mai placute iar transportul echipamentului sportiv nu va mai consta intr-un stres pentru tine.

Aspecte de luat în considerare atunci cand alegi suportul pentru schiuri

  • Capacitate. Mergi la munte de unul singur, cu familia sau cu prietenii? Faci poate car sharing?Atunci opteaza pentru un suport de schiuri de care poti atasa nu numai o pereche, ci mai multe sau chiar si snowboarduri.
  • Compatibilitate. Inainte de a trece la cumparare, trebuie sa te asiguri ca articolul ales se potriveste cu modelul si marca masinii tale. Nu e cazul de fiecare data, insa ai grija si la acest aspect.
  • Simplitate la instalare. Cumpara un suport ski masina care poate fi montat si demontat cu usurinta, pentru ca plecatul in vacanta sau la munte sa nu devina o corvoada.
  • Siguranta. Opteaza pentru un produs care are caracteristici de siguranta. Un sistem antifurt este binevenit pentru a-ti proteja echipamentul sportiv.

De ce sa alegi suporturi pentru schiuri auto de pe site-ul baretransport.ro

  • Varietate. Am vazut cain magazinul online BareTransport gasesti nenumarate articole din categoria suporturi pentru schiuri de la branduri cunoscute. Pentru bare transversale sau magnetice ca sa se potriveasca nevoilor și bugetului tau, ai de unde cumpara produse diverse.
  • Calitate. Suporturile pentru schiuri sunt create din materiale durabile si rezistente, concepute pentru a rezista la conditii meteo extreme si la uzura.
  • Securitate. Pentru ca siguranta personala si a echipamentului de transportat sunt prioritare, pe site-ul baretransport.ro vei gasi suporturi cu caracteristici excelente de securitate.
  • Preturi bune. Nici preturile nu sunt rele. La cumpararea unor suporturi pentru schiuri si echipamente sportive vei beneficia de tarife competitive si de oferte speciale.

Eu zic sa nu mai astepti mult. Chiar daca e vara, stii vorba aia ”Vara-ti faci sanie si iarna car”. Pregateste-te din timp pentru activitatile de vreme rece. Alege de pe acum un suport pentru schiuri si vei putea porni mai incolo la drum linistit. Vei sti ca echipamentul tau va putea fi transportat in siguranta oricand vei avea nevoie de asta.

Contact:

contact@baretransport.ro
+40 726 74 83 27
+40 728 48 69 96