dec. 14

In ploiesti vor fii amplasate noi indicatoare de circulatie.

In ploiesti vor fii amplasate noi indicatoare de circulatie.

In prezent, in Ploiesti sunt multe strazi ce au nevoie de indicatoare de circulatie. Sunt zone luate in vizor de catre primarie unde vor fii amplasate noi indicatoare de circulatie, dar si zone unde se vor executa sau se vor sterge marcaje de pe asfalt. Pe strada Grindari de exemplu, se vor sterge cele 7 marcaje exixtente pentru locurile de asteptare taxi dupa care se vor executa 8 marcaje pentru asteptare taxi.

Pe langa indicatoare si marcaje vor fii amplasati stalpisori pentru delimitarea accesului autovehiculelor in anumite zone precum Bd. Republicii, nr 189 (la trecerea de pietoni din dreptul blocului 4D).

Se vor amplasa si o serie de benzi rezonatoare pe Str. B.P Hasdeu / str. 13 Decembrie .

Lucrarile vor fii executate de cei de la Vesta Investment – Industrie Mică – Maxidesign și Dual Man. Cei ce in acest an au avut angajamentul de a executa trecerea ce trebuia sa fie 3D amplasata pe strada Mihai Bravu. In acest moment, ceea ce a mai ramas din trecere seamana cu desenele facute de mine cu creta pe asfalt cand aveam 10 ani…

Aceasta este lista (pe care o gasiti si pe Observatorul Prahovean) unde urmeaza sa fie executate lucrari sau sa fie amplasate indicatoare rutiere pana la sfarsitul acestui an:

Multe zone din orasul nostru aveau nevoie serioasa de reabilitare. In sensul ca foarte multe din marcaje fie sunt foarte vechi si aproape ca nu se mai vad din cauza timpului si intemperiilor prin care au trecut, fie indicatoarele rutiere sunt strambe sau chiar nu mai sunt, multe din acestea fiind furate sau rotite de vant. Acum, ramane sa vedem daca firma ce a castigat licitatia se va tine de cuvant si va presta servicii de calitate inainte de terminarea acestui an. Poate vor reusii sa ,,spele pacatele” dupa ceea ce s-a intamplat cu trecerea aproximativ 3D de pe strada Mihai Bravu, intersectie cu strada Tabaci.