Un subiect tabu – videochatul

Posted by

Am observat ca tot mai multe persoane de sex feminin sunt atrase de castigurile din videochat. Chiar daca unele dintre ele nu au capacitatea sa recunoasca acest tip de activitate am observat ca tot mai multe astfel de locuri se deschid in orasele mari ale tarii. Am mai discutat despre acest subiect si cu alte ocazii si chiar daca eu una nu sunt de acord cu ceea ce se intampla in jurul meu, asta nu inseamna ca nu pot convietui in pace cu restul lumii.

Insa am observat ca si acum dupa atata timp, si dupa ce lumea a inceput sa se familiarizeze cu acest termen, inca nu se fac diferentieri intre doua lucruri oarecum opuse. Si cu toate astea oamenii s-au obisnuit sa critice tot ce vad si tot ce aud. Am auzit destule comentarii rautacioase la adresa acestor studiouri de videochat, dar nu m-a tentat niciodata sa intru in polemici cu oamenii din jurul meu, nici macar cu ai mei parinti.

Insa ceea ce m-a surprins pe mine este tocmai faptul ca acest tip de activitate incepe sa cunoasca o adevarata expansiune. Nu cred ca trebuie sa mai spunem ca cele mai multe locuri de munca le gasiti in astfel de studiouri de videochat bucuresti, poate si pentru ca este capitala tarii, iar acolo in permanenta lucrurile merg pe repede inainte si evolueaza mult mai rapid.

Ma gandeam la domnisoarele respective care se hotarasc sa lucreze intr-un astfel de domeniu, cat de curajoase pot fi. Eu una nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Imi place jobul pe care il am, cu atat mai mult ca fac exact ceea ce imi place – sa scriu. Dar cred ca in societatea asta cu locuri de munca relativ putine si foarte prost platite nu exista si o alta alternativa la ceea ce inseamna videochatul.

Si de aceasta data nu critic pe nimeni pentru ca nu sunt in masura, dar imi vine in minte acelasi gand ca de obicei – domnisoarele sunt atrase de veniturile bune, pe care le pot avea intr-un timp scurt si cu minimul de efort. Altfel nu inteleg de ce tot mai multe domnisoare sunt atrase de acest domeniu si aceste joburi. Sunt curioasa daca pe aici, prin imprejurimi exista vreun videochat, caci nu prea am vazut anunturi in acest gen, pe ziarele sau in publicitatea online legata de acest oras.