Au trecut si sarbatorile, dar au ramas gunoaiele

Posted by

Stiu ca fiecaruia dintre noi le lipseste ceva atunci cand inteleg ca in ultima perioada nu au facut totul asa cum ar fi trebuit, insa putine sunt persoanele ce iau o decizie cu privire la acest aspect. Iar unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le tratam cu o foarte mare seriozitate ar fi acela de a ne obisnui sa facem ordine dupa noi si sa fim atenti pe unde aruncam gunoaiele.

Stiu ca o buna parte dintre voi abia asteapta vara pentru a merge la munte sau la marginea unei paduri pentru a face un gratar si pentru a va bucura de linistea si aerul curat pe care il ofera natura. Insa daca doriti sa profitati din plin de asta ar trebui sa va ganditi sa lasati ordine si curatenie atunci cand parasiti acel colt de rai. Ganditi-va ce s-ar intampla daca va gasiti propriile gunoaie cand va reintoarceti la acel loc?

Asta bineinteles daca o sa aveti bunul simt sa recunoasteti ca acelea sunt gunoaiele lasate de voi data trecuta. Stiu ca voi nu o sa dati importanta acestor lucruri, dar cu siguranta in momentul in care o sa va impiedicati de propriile voastre gunoaie aveti un sentiment nu tocmai bun. Cu toate astea ar cam trebui sa lucram putin la aceasta iresponsabilitate a noastra si sa ne gandim la tot ce ar trebui sa facem pentru a ne bucura la maximum de ceea ce ne poate oferi natura.

Am exemplificat aceste lucruri in acest articol pentru ca o buna parte dintre voi si-au petrecut Pastele la iarba verde si cu siguranta ati lasat prapad in urma voastra, fie ca va convine sau nu cam acesta este adevarul pe care multi dintre voi nu il poate nega. Ce-i drept cred ca sunt foarte putine persoane care sunt cu adevarat dispuse sa lase curatenie in jurul lor si sa profite de natura din jurul lor atat cat trebuie.