Gradina Botanica

O vizita la „Gradina Botanica” Bucov

Posted by

Pentru cine nu stie, inca, singura Gradina Botanica din judetul Prahova se afla tocmai la Bucov, in vecinatatea Parcului Memorial Constantin Stere. As putea spune de asemenea ca aceasta minunata Gradina este una devarat paradis avand in vedere sutele de trandafiri infloriti, aborii inalti, fantana arteziana, dar si atractia celor mici, un mic iaz cu pesti.

Zilele trecute nu mi-am dat seama daca eu sunt cea care visez sau ceea ce vizitasem era ceva real. M-am simtit extraordinar de bine, poate si pentru simplul fapt ca sunt foarte atrasa de flori si tot ceea ce inseamna natura. Pana la urma si vreamea a fost excelenta si a tinut cu noi pentru a vizita gradina.

Nu ai cum sa treci nepasator pe langa ea, intrucat frumusetea ei te atrage ca un magnet. Stiu ca vor fi si carcotasi care vor spune despre Gradina Botanica din Bucov, ca seamana mai mult cu un parc, dar proiectul este destul de ambitios, iar lucrurile s-au schimbat destul de mult pe acolo in ultima perioada.

Insa va puteti pune la curent cu ceea ce se intampla in acel loc minunat facand o vizita locului. Iar mai multe detalii despre asta gasiti aici. Si in curand voi posta pe blogul meu impresia mea in legatura cu Gradina Botanica, fiind pentru prima data in vizita in acel paradis.