Cu ochelarii de soare de la Lentiamo vezi lumea cu alti ochi!

Posted by

De ce purtam ochelari de soare

Ochelarii de soare nu au fost inventati ieri, ci au aparut treptat dintr-o necesitate fireasca de a proteja ochii de lumina solara, uneori prea puternica. Asa cum hainele au rolul de a ne imbraca si implicit de a ne proteja impotriva intemperiilor vremii, la fel si ochelarii de soare joaca acest rol in cazul ochilor.

Astazi nu mai este o problema achizitionarea unor ochelari de soare; magazine sunt la tot pasul, iar multitudinea de culori si modele ne imbie sa ne cumparam chiar mai multe perechi, in functie de gusturile personale.

Problema ar fi ca genul acesta de ochelari prezenti pe orice taraba nu prezinta incredere din punct de vedere al autenticitatii si al provenientei, ca sa nu mai vorbim de certificatul care atesta nivelul de protectie.

Obligatoriu o pereche de ochelari de soare care nu au doar functie estetica ar trebui sa contina acel certificat de autenticitate la cumparare. Altfel aruncam banii pe fereastra și ne cauzam probleme ochilor.

Ce caracteristici trebuie sa prezinte ochelarii de soare autentici

Primul lucru care garanteaza calitatea unor ochelari de soare este achizitionarea lor din magazinele specializate de profil, asa cum este si Lentiamo.ro.

Apoi ne uitam dupa marcajul „CE” și „UV 400”, imprimat pe bratele ochelarilor care ne plac. Ambalajul, accesoriul care ne ajuta sa stergem ochelarii si certifcatul cu factorul de protectie aferent nu trebuie sa lipseasca. In caz contrar, oricat de atargatori ni s-ar parea, acei ochelari cu siguranta vor cauza ochilor probleme de vedere in timp.

Garantia calitatii de la Lentiamo

Cand vorbim despre produsele marca Lentiamo vorbim despre ochelari de soare si de vedere care apartin unor firme renumite cum ar fi Ray-Ban, Armani sau Polaroid.

Ochelarii de soare pot fi de barbati, de femei si unisex, acestia din urma printre cei mai cautati. Chiar si copiii beneficiaza de ochelari de soare potriviti varstei lor, pentru ca sa se poata juca in voie fara ca soarele puternic sa le dauneze ochilor.

Forma ochelarilor va fi aleasa in functie de forma fetei si de proportiile ei. Astfel gasim aici ochelari de forma pilot, cat-eye, patrata, dreptunghiulara sau rotunda. Daca nu sunteti sigur daca vi se potriveste o anumita pereche puteti incerca virtual o pereche de ochelari. Astfel veti reusi cu siguranta sa gasiti perechea potrivita.

Chiar si marimea ochelarilor se poate masura online. Deci nu va faceti griji in aceasta privinta.

Filtrul si permeabilitatea lentilelor

Este important sa ne cumparam acei ochelari de soare potriviti cu stilul nostru de viata, dar si sa fie adecvati din punct de vedere al filtrelor solare. Astfel, ochelarii pentru zilele insorite vor avea un filtru de protectie mai scazut decat cei pentru zilele insorite sau partial insorite. Iar ochelarii de soare cu filtru puternic sunt de evitat la conducerea masinii.

Pentru a evita orice nelamurire este recomandat sa cereti sfatul specialistului. Sunteti asteptati pe Lentiamo.ro pentru mai multe detalii. Ochelarii vostri de soare sunt aici!

Contact: info@lentiamo.ro