feb. 19

Accesoriile potrivite pentru un telefon de top

Accesoriile potrivite pentru un telefon de top

Orice gadget de top are nevoie de accesorii la fel de bune si de eficiente. Acesta este si cazul unui smartphone, de altfel si unui dintre cele mai utilizate si raspandite gadgeturi. An de an zeci de modele noi apar, in cazul anumitor brand-uri cate un model dintr-o serie pe an. Astfe, in acest an, destul de curand, va aparea un nou telefon din seria Galaxy, si anume Samsung Galaxy S10.

De la un model la altul noi update-uri si aplicatii au fost implementate iar designul a fost oarecum mentinut, in afara de camerele foto principale si de senzorul de amprenta dar si de alte mici detalii care insa nu au afectat designul original. Noul S10 promite foarte multe lucruri noi asa ca este asteptat cu nerabdare de fanii Samsung. Asa ca si accesoriile necesare sunt foarte cautate in aceasta perioada, in special husele de protectie. Acestea sunt probabil si cele mai importante, mai ales in ceea ce priveste protectia telefonului de zgarieturi sau lovituri.

Cele mai bune huse Samsung Galaxy S10, 100% originale si aduse de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu, pot fi gasite in magazinele Contakt. Clientii au la dispozitie nu mai putin de 180 de magazine fizice care pot fi gasite in toata tara dar si magazinul online, cel mai simplu si mai rapid de accesat. Husele din aceste magazine sunt foare variate asa ca avem de unde o alege pe cea potrivita pentru noi. De asemenea, si materialele din care sunt realizate precum si modelele sunt foarte variate. Putem gasi huse din silicon, din plastic, din TPU sau piele naturala si sintetica. Exista si anumite perioade in care clientii au la dispozitie modele limitate, asa ca doritorii trebuie sa fie atenti la aceste oferte.

Cea ma simpla modalitate de a fi la curent cu toate noutatile, ofertele, reducerile, este de a fi abonat la newsletter sau de a fi membru in Club Contakt. Aceasta este o campanie care tine pana pe 1 Martie si in urma careia membrii beneficiaza de o reducere de 50 de lei la o comanda de peste 100 de lei care trebuie facuta tot pana la aceasta data precum si de lucrurile precizate anterior: noutati despre oferte si produse.

In prezent avem la dispozitie numeroase modele de huse S10 insa si mai multe vor aparea dupa ce telefonul va fi disponibil pe piata. Cel mai important este ca acestea sa fie de calitate, sa reziste mult timp la zgarieturi sau lovituri, sa nu se decoloreze, sa ne ofere o prindere buna in mana si totodata sa se simta bine la atingere. La fel de important este si aspectul pe care il ofera telefonului. Pentru a pastra aspectul original al telefonului este suficienta o husa din silicon clasica, care sa acopere doar spatele telefonului iar pentru a-i oferi un alt aspect, o husa full cover sau tip Book mult mai potrivite. Cu o vizita intr-un magazin Contakt va puteti decide care este mai potrivita pentru voi.