Ai nevoie de etriere pentru camion? Gasesti tot ce iti trebuie la Conagro Parts

Posted by

Circulatia pe drumurile din tara sau, de ce nu, din strainatate presupune ca inainte de fiecare calatorie sa te asiguri ca autoturismul pe care il conduci este echipat corespunzator si nu necesita reparatii suplimentare. La fel se intampla si in cazul soferilor de camion, care au o meserie solicitanta din mai multe puncte de vedere si care sunt nevoiti sa transporte diferite marfuri in siguranta la locul stabilit. Este important ca in timpul traseului sa nu intervina schimbari in ceea ce priveste camionul sau piesele sale, intrucat poate influenta programul soferului.

Soferii de camion sau chiar firmele cu flota proprie de camioane au in permanenta nevoie de accesorii camioane in cazul in care deseori intervin probleme ce necesita o rezolvare rapida. La Conagro Parts pot gasi o gama variata de produse de calitate, la preturi accesibile.

Conagro Parts – magazinul online de piese pentru camioane si utilaje constructii

Sa cumperi piese auto nu a fost nicicand mai simplu, iar pe conagro-parts.ro poti achizitiona articolele necesare pentru camionul tau cu doar cateva click-uri. Este usor sa gasesti produsele care te intereseaza si este bine de stiut ca ai la dispozitie o gama de produse destinate camioanelor pe care le poti comanda rapid, printre care se numara rulmenti, dopuri, garnituri, etriere, iar lista nu se opreste aici.

Tot ceea ce ai de facut este sa iti creezi un cont de client daca iti doresti sa cumperi piese auto la preturi rezonabile. Cu ajutorul contului poti beneficia de anumite promotii, beneficii, reduceri la anumite produse pe care le ai doar daca esti client inregistrat pe site. Daca este vorba de achizitia unui produs, apare intrebarea daca acesta vine insotit de garantie. Raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ, iar garantia pentru toate articolele este valabila timp de doi ani.

Piese auto pentru diverse utilaje

Este ideal sa gasesti toate piesele si accesoriile de care ai nevoie intr-un singur loc, iar la Conagro Parts poti cumpara atat piese potrivite camioanelor, cat si adecvate altor utilaje.

Daca piesa/piesele pe care le cauti nu se afla in stoc sau nu le gasesti, poti completa un formular online cu date referitoare la tipul de utilaj si piesa de care ai nevoie si vei primi un raspuns in scurt timp. Pentru orice comanda plasata livrarea va fi efectuata rapid, indiferent de zona din tara din care ai plasat comanda.

Exista multi furnizori in prezent care activeaza in acest domeniu, insa atunci cand planuiesti o asemenea achizitie este suficient sa compari preturille si caracteristicile cu un singur click pentru a alege articole de calitate la preturi accesibile fiecarui buzunar. Conagro Parts vine in sprijinul celor care au nevoie de piese de camioane si utilaje constructii cu o gama larga de produse pe stoc, iar, in cazul in care unele articole nu sunt disponibile, rezolva rapid cererile clientilor. Etriere, cuplaje, piese hidraulice- tot ceea ce iti trebuie gasesti intr-un singur loc – la Conagro Parts.

Prin urmare, alege Conagro Parts pentru calitate asigurata a pieselor de camioane si utilaje constructi, ce vine insotita de garantie si de pareri pozitive din partea clientilor multumiti.

Contact:

Strada Calea Unirii, Nr 57, Suceava

0772 283 543 | 0740 932 481

piese.conagro@gmail.com

office.conagro@gmail.com