Alege o pictura pe numere cu balerine din cadrul magazinului Pictorul Fericit – vezi aici

Posted by

Se spune ca arta este salvarea omenirii. Atunci cand oamenii sunt fericiti scriu, picteaza, compun muzica, iar acest lucru este valabil si atunci cand sunt tristi. Multe carti, poezii sau romane au luat nastere din durere, din melancolie sau nostalgie. La fel si in cazul picturii, multe tablouri infatiseaza peisaje luminoase, colorate, pline de viata, dar si peisaje negre, incarcate de melancolie si sentimente mixte. Arta a ajutat in trecut si continua inca sa ajute multi oameni care doresc sa-si exprime emotiile intr-un mod sanatos.

Chiar daca nu stii sa pictezi cu pensula libera, ar trebuie sa afli despre pictura pe numere. Este un bun mod de a te relaxa si te a deconecta de la activitatile de zi cu zi. Nu trebuie sa schitezi tu vreun desen anume, trebuie doar sa urmezi numerele si sa aplici culoare peste ele. Pictorul Fericit iti pune la dispozitie multe modele din care poti sa alegi in functie de preferinte. O pictura pe numere cu balerine sau poate un tablou abstract, bazandu-te pe starea ta de spirit si de emotiile tale, poti sa alegi pictura potrivita.

Ce contine un kit marca Pictorul Fericit?

Te vei bucura sa stii ca un kit de pictura contine tot ce ai nevoie pentru a da culoare panzei cu model prestabilit. Set de culori numerotate, trei pensule de marimi diferite, un sablon de mici dimensiuni, accesorii de prindere, si bineinteles panza.

Pictorul Fericit iti pune la dispozitie si acele sevalete mobile pe care le poti cumpara pentru o adevarata experienta. Amplaseaza sevaletul pe balcon sau in gradina, acolo unde te bucuri de o lumina naturala si da frau creativitatii. Pune-ti si o muzica pe fundal si bucura-te de o dupa amiaza insorita plina de culoare.

Nu trebuie sa fi un artist desavarsit ca sa pictezi, o poti face simplu si usor prin prisma acestor seturi. Te deconectezi de la rutina zilnica si astfel mai uiti de problemele de zi cu zi, pe care oricum nu le poate evita nimeni.

Ce mai gasesti in trusa Pictorului Fericit?

Pe langa aceste picturi pe numere, mai gasesti si produse special create pentru a-ti pune la punct acea trusa, asta daca te hotarasti sa continui cu acest hobby. Pensule, creioane, blocuri de desen, panze de diferite marimi, pe acestea le poti cumpara din cadrul acestui magazin online.

Pe site-ul oficial pictorulfericit.ro poti sa vezi toata gama de produse si sa alegi de acolo ce ti se potriveste, in functie de necesitatile tale. Plaseaza o comanda online cu toate produsele de care ai nevoie si nu fa rabat de nimic. Preturile sunt unele accesibile si vei vedea ca vei avea parte de transport gratuit daca alegi sa comanzi mai multe produse odata.

Alege Pictorul Fericit pentru a fi la randul tau un pictor fericit si multumit de produsele folosite. Consulta site-ul si afla mai multe despre produse!

Contact:

0754 459 540
contact@pictorulfericit.ro
Str. Marasesti, 22A, Suceava, Romania