Anvelopele Max Performance Michelin

Posted by

Michelin consideră că mobilitatea este esențială pentru dezvoltarea umană și inovează cu pasiune pentru a face transportul mai eficient și ecologic. MICHELIN Total Performance se străduiește să îmbunătățească în mod constant și consecvent fiecare contribuție a anvelopei Michelin la siguranță, longevitate, economie de combustibil, confort și plăcere de a conduce, pentru a se asigura că clienții Michelin nu vor trebui să aleagă între oricare dintre aceste aspecte aparent contradictorii.

Michelin participă la seria de curse deschise la nivel mondial pentru a-și dezvolta și a demonstra tehnologiile pe o gamă largă de mașini. Cu 17 victorii consecutive la cursa generală la 24 ore de la Le Mans, Michelin folosește programele de motorsport pentru a afla tot ce poate despre anvelope în condiții de funcționare extremă.

Modelul Pilot Sport 4S este gama de anvelope Max Pilot Sport de la Michelin, dezvoltate în colaborare cu unii dintre cei mai exigenți producători de autovehicule, inclusiv Audi, BMW, Mercedes-Benz și Porsche, pentru a utiliza tehnologiile cheie create în timpul competiției în 24 Hours of Le Mans. Acesta a fost conceput pentru șoferii serioși care doresc să maximizeze potențialul de performanță al mașinilor lor sportive, al sedanelor performante și al vehiculelor de lux de lux. Pilot Sport 4S excelează în condiții calde uscate și umede, astfel încât toate anvelopele Max Performance Summer nu sunt destinate a fi întreținute, depozitate și conduse la temperaturi apropiate și sub îngheț, prin zăpadă sau pe gheață.

Partea laterală carosată cu efect de catifea este creată folosind tehnologia laser de ultimă generație și este proiectată pentru a spori prezența vizuală a vehiculului.

Construcția internă a modelului Pilot Sport 4S prezintă curele din oțel twin, armate printr-o armătură spiralată, hibridă. Această bandă hibridă Aramid și nailon oferă o armătură ușoară, cu rezistență ridicată, deasupra centurilor de oțel, pentru a îmbunătăți manevrarea, uzura și durabilitatea de mare viteză. Reglarea specifică a aplicării filamentului cablului oferă inginerilor Michelin capacitatea de a echilibra tensiunea și forța, iar o carcasă cu un singur strat de cablu de poliester echilibrează compromisurile între calitatea șoferului și manevrarea receptivă.

Flexibilizarea compușilor de cauciuc specializați utilizați în anvelopele Max Performance Summer în timpul utilizării la rece, pe vreme rece, poate duce la fisurarea ireversibilă a compușilor.