Cate case de pariuri sunt in Ploiesti?

Posted by

Observand la tot pasul numarul mare de case de pariuri sportive, am devenit curiosi sa vedem cat de multe sunt si sa le numaram, lucru nu tocmai usor, avand in vedere ca nu poti lua la rand toate strazile din Ploiesti si observa cu atentie daca nu cumva intr-o scara de bloc, in vreun cartier obscur, nu se ascunde o noua agentie de pariuri. Asadar, am decis sa numaram doar agentiile mari, care au informatii legate de locatiile deschise in mod public si sa vedem unde ne duce asta.

In topul agentiilor deschise in Ploiesti sta Fortuna care are nu mai putin de 27 de agentii deschise pe raza orasului nostru. Iar urmatoarele doua clasate in top, Super Bet si Casa Pariurilor nu reusesc sa egaleze numarul de agentii ale primei clasate, avand impreuna doar 24 de agentii. Super Bet are 15 agentii deschise pe raza orasului Ploiesti, iar Casa Pariurilor doar 9 agentii. In continuare, la egalitate, avem alte doua case de pariuri care au fiecare cate 8 agentii: Stanlysports si Total Bet.

Spre finalul topului avem cateva case de pariuri mai micute, care au un numar mai mic de agentii deschise in orasul nostru si in cercetarile noastre pe internet am gasit si case de pariuri care au agentii deschise in Prahova, dar cel putin pana acum nu au niciuna deschisa in Ploiesti. Clasamentul complet il gasiti mai jos.

Clasament numar de agentii de pariuri sportive Ploiesti

  1. Fortuna – 27 agentii
  2. Superbet – 15 agentii
  3. Casa Pariurilor – 9 agentii
  4. Stanleysports – 8 agentii
  5. Total Bet – 8 agentii
  6. Winner – 5 agentii
  7. Mozzart Bet – 3 agentii
  8. Bet Cafe Arena – 1 agentie
  9. Excel Bet – 1 agentie

In total, la o prima numaratoare a agentiilor deschise la Ploiesti, ne-a iesit un numar de 77 de agentii, dar numaratoarea nu se opreste bineinteles aici; vrem sa ne provocam cititorii sa ne spuna in comentarii ce alte case de pariuri, care au agentii in Ploiesti, cunosc ei si in felul acesta sa avem un numar si mai apropiat de realitate.