Cauti espressor manual de calitate pentru a oferi clientilor tai cafele savuroase? Acum la Edream.ro

Posted by

Cafeaua reprezinta, cu siguranta, una dintre bauturile cele mai apreciate de populatia de pe intreg glob, desigur, dupa apa. Odata cu trecerea anilor, cultura acesteia a suferit modificari, avand o istorie de mii de ani chiar. Povestea sa incepe in Etiopia, acolo unde a fost descoperita de catre un pastor curios de faptul ca oile pe care le insotea erau tot mai energice dupa ce consumau fructele unui arbore salbatic, dovedit ulterior a fi arborele de cafea. Dupa ce a incercat chiar pe pielea sa aceste plante, a descoperit o energie inedita de care nu mai avusese parte pana in acel moment. Ulterior, aceste fructe au fost distribuite de catre calugarii unei manastiri din apropiere in strainatate. Uite, aceasta reprezinta, pe scurt, povestea nasterii boabelor de cafea. Interesanta relatare, nu-i asa?

Pana nu demult, oamenii consumau cafeaua pentru ca doreau sa aiba mai multa energie, insa in ziua de azi cafeaua nu mai reprezinta o simpla bautura, ci este vazuta, mai degraba, ca o adevarata experienta. Cum asa? Ei bine, daca te bate gandul si planuiesti sa-ti deschizi o afacere in domeniul acesta, afla ca ai nevoie doar de cateva instrumente de calitate pentru a avea un real succes. Cu ajutorul produselor de la Edream poți să îți transformi cafeneaua într-un loc dedicat experientelor si nu doar cafelei propriu-zise. Afla in continuare cateva dintre produsele de care ai nevoie pentru cafeneaua ta.

De ce sa alegi un espressor de la Edream?

Daca esti nelamurit si vrei sa stii de ce este recomandat sa alegi un espressor de la acest furnizor si nu unul simplu, de uz casnic, afla aici cateva diferente.

  • Capacitatea reprezinta principalul avantaj al unui espressor dintr-o cafenea. Astfel, o cafenea la o ora de varf are o multime de clienti, iar cu un espressor mic nu ar putea face fata numarului ridicat de comenzi. Un espressor precum cele de la Edream dispune de rezervoare de apa si cafea mai mari tocmai din acest considerent, pentru a nu fi necesara umplerea lor la cateva minute.
  • Pompa unui espressor este, de asemenea, un element important intrucat trebuie sa aiba o presiune puternica, care sa permita realizarea unei cafele intense, cu aroma puternica.
  • Materialul este esential cand vorbim de un espressor, deoarece materiale precum otelul inoxidabil vor oferi durabilitate espressorului si il vei putea utiliza pentru multi ani. Totodata, componentele din interior sunt importante, iar daca si acolo materialele sunt calitative, atunci viata lunga a aparatului este garantata.

Tot la acest capitol este bine de stiut ca exista doua tipuri de espressoare, mai exact cele manuale, clasice si cele automate, ce dispun de un boiler pentru incalzirea apei. Alegerea iti apartine, insa daca vrei sa vezi un espressor manual de calitate, poti intra pe pagina Edream.ro pentru mai multe modele.

Un espressor de calitate – ce trebuie sa aiba

Pentru inceput, este indicat ca un espressor bun sa aiba mai multe functii, distincte de cea a cafelei normale, intrucat unii clienti prefera bauturi de tip cappuccino sau ceai aromat. Trecand mai departe, un alt element pe care trebuie sa il aiba un espressor de calitate este un steamer impotriva oparirii si unul fix pentru apa calda.

In acelasi timp, corpul aparatului si al tavii pentru scurgere este necesar sa fie din inox pentru a nu trebui sa il repari sau sa il inlocuiesti periodic. Daca vrei sa iti faci o idee despre ce inseamna un espressor potrivit pentru afacerea ta vezi aici espressoare LELIT PL 41 TEM .

Prin urmare, daca ai gasit espressorul potrivit pentru afacerea pe care planuiesti sa o deschizi, nu mai ramane decat sa iti incanti viitorii clienti cu bauturi fine, cu arome puternice de cafea exotica.

Contact:

0766 424 241

comenzi[@]edream.ro

info[@]edream.ro