Ce faci atunci cand ai musafiri?

Posted by

Se intampla uneori sa te trezesti cu rutele pe cap. Au ceva treaba la tine in oras si s-au gandit ele bine ca pot sa stea la tine. Si de cele mai multe ori problema pe care o intampini este ca nu ai unde sa ii culci,

O vreme am folosit o saltea de apa, pe care o foloseam in astfel de situatii, dar dupa aceea mi-am luat un pat rabatabil pe care l-am instalat in living si astfel puteam cu brio ca la urmatoarea auto-invitatie a rudelor sa nu mai am asa mari emotii legat de locul unde as putea sa ii culc.

Desigur uneori si o canapea extensibila te poate ajuta sa scapi cu bine din astfel de situatii dar din punctul meu de vedere canapelele extensibile nu sunt intotdeauna la fel de confortabile si prefer o canapea normala in care sa ma simt bine si sa ma pot relaxa citind decat una extensibila care sa nu-mi placa, doar pentru a fi folosita ocazional.

Cum altfel te mai ajuta o piesa de mobilier cu pat rabatabil?

In afara de situatia descrisa mai sus, una care nu se intampla prea des din fericire pentru mine, o piesa de mobilier cu par rabatabil te mai ajuta si prin spatiul mic pe care il ocupa. Faci economie de spatiu pe care il poti utiliza in alte scopuri. 

In felul acesta chiar si un dormitor care nu are prea mult spatiu poate devenii unul foarte spatius in urma unor astfel de achizitii de mobila inteligenta, creeata sa-ti ofere un confort sporit dar si o utilizare cat mai eficienta a spatiului disponibil.

Estetica este un alt aspect care merita luat in seama. Paturile de acest fel sunt bine ascunse, oferid mobilierului un design deosebit si lasand loc de oglinda sau chiar de etajere. 

Oricine isi doreste o camera mare si de multe ori pare exagerat de mare in momentul in care ne-am cumparat apartamentul si devine extraordinar de mica dupa ce am ticsit-o cu mobilier. 

Ei bine cu astfel de mobilier problema aceasta aproape ca nu mai exista, chiar daca apartamentul nostru nu este unul generos. 

In concluzie, achizitia unor piese de mobilier inteligente, create si optimizate pentru apartamentul tau nu este deloc in investitie proasta, in felul acesta nu doar castigand bani dar si starea generala de bine pe care ti-o poate transmite spatiul de locuit conteaza de cele mai multe ori.