Ce presupune transplantul de par prin tehnica FUE? Dr Felix Hair Implant are solutia unui par bogat!

Posted by

Efectele trecerii timpului sunt tot mai observabile pentru unele persoane. Ridurile, senzatia constanta de oboseala, starile tot mai melancolice si chiar caderea parului sunt doar cateva dintre simptomele care prevestesc ca persoana in cauza se apropie de o anumita varsta inaintata. Dintre toate aceste lucruri, caderea parului pare sa fie un factor decisiv care nemultumeste tot mai multe persoane.

Pentru fiecare problema exista insa cate o rezolvare, spre bucuria tuturor. Acesta solutie este clinica Dr Felix Hair Implant. In cadrul acesteia au loc interventii ce au ca scop redarea unui par bogat si voluminos. Atat femeile dar si barbatii pot apela la transplant de par – tehnica FUE, o tehnica moderna in Romania.

Iata despre ce e vorba.

O scurta precizare despre Tehnica Q-FUE si avantajele sale

Aceasta este o tehnica perfectionata in Romania, spre nedumerirea celor care se intrebau. Reprezita o solutie 100% sigura pentru toti cei care doresc sa-si recapete podoaba capilara si increderea in sine. La pachet cu aceasta tehnica vin si unele protocoale si terapii care au ca rol sustinerea acesteia. Implantul este facut de catre medici specializati si personal care se vor ocupa ca pacientul sa fie pregatit de operatie si sa se recupereze dupa aceasta.

De mentionat ca tot ce tine de etapele implantului de par, consultatie, operatie, marcarea zonelor si implantarea grefelor sunt realizate manual. Medicii sunt unii cu o lunga experienta in domeniu, nu simpli tehnicieni cum gasesti in cadrul altor clinici.

Solicita un consult online si vezi care este situatia parului tau

Daca esti interesat sa stii ce se poate face in cazul parului tau si daca mai exista sanse ca tu sa ai o podoaba capilara bogata, afla ca poti solicita un consult online. Pe site-ul oficial Drfelixhairimplant.ro completezi formularul pus la dispozitie si un membru al echipei te va contacta de indata pentru a stabili care sunt pasii.

Nu iti poate comunica nimeni cu exactitate care este pretul unei astfel de interventii pentru ca fiecare persoana este unica, dar ceea ce trebuie sa stii este ca odata ce ai luat aceasta decizie, nu vei mai da inapoi. Este o procedura sigura prin care tu iti poti recapata increderea in sine si vei putea sa mergi din nou pe strada fara palarii sau accesorii pentru cap menite sa ascunda faptul ca parul tau nu mai este.

Dr Felix Hair Implant este o clinica recomandata chiar si de catre vedetele din Romania

Pe langa formularul consultatiei online, pe site-ul oficial gasesti marturii si testimoniale ale unor persoane cunoscute din Romania. Acestea s-au declarat multumite de interventiile realizate de medicii din cadrul clinicii Dr Felix Hair Implant si au recomandat mai departe serviciile.

S-ar putea sa fi reticent atunci cand vine vorba de interventii, multi oameni sunt, dar daca vei dori sa afli mai multe despre pasii si etapele prin care tu ca viitor pacient vei trece pentru a ajunge la rezultatul mult dorit, ia legatura cu un membru al echipei Dr Felix Hair Implant. Iti vor fi detaliate mai multe informatii si vei stii exact daca optezi pentru o interventie de genul sau nu.

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368