Cine cauta plasa anti insecte de calitate in plin sezon rece?

Posted by

Pare ciudat ca in afara sezonului sa te preocupe dotarea cu diverse echipamente si produse? Ei bine, nu degeaba este vorba aceea care spune ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Pentru ca asta inseamna sa fii pregatit cu adevarat pentru sezonul ce va veni.

Pentru cei care nu au reusit pana acum sa isi puna plase anti insecte de calitate la tamplarie, sa se protejeze de invazia insectelor, acum o pot face. In cadrul magazinului online Pvc Mag vor gasi toate cele necesare in acest sens, adica toate acele elemente ce compun plasa in cauza sau kituri complete.

Proiecte de tip DIY – plasa antiinsecte

Cei care sunt pasionati de proiectele do it yourself, se vor bucura ca pot implicit in ceea ce priveste plasa antiinsecte sa faca totul pe cont propriu. In acest sens, isi vor face achizitiile necesare de la Pvcmag.ro. Este mai convenabil astfel, dat fiind ca in cazul in care s-ar defecta ceva, pot achizitiona de aici fiecare element in parte. Sunt disponibile, la un click distanta, manerele, profilul dublu, cadrul distantier, coltarele sau inchizatoarele specifice.

La fel de accesibil si practic este sa alegi si kitul de accesorii pentru plasa de tantari si plasa din fibra de sticla.

Cum alegi incat sa se potriveasca tamplariei tale?

Din fericire pentru toata lumea, la Pvc Mag sunt disponibile diverse tipuri de cadre, incat sa se potriveasca dimensional, dar si cromatic cu tamplaria ta. Unele dintre cele mai comune sunt cele albe si mai nou cele maro/wenge. Desigur ca vei alege nuanta similara si pentru acest accesoriu. Sunt disponibile kituri potrivite, cu plasa de 0.8, 1 m sau pana la 1.6 m. Sau poti achizitiona plasa de diferite dimensiuni, pana la cele mari de 2130×1640 cm.

Dubla, simpla, in culori diverse, aici au un super pret. Din acelasi loc poti cumpara si accesoriile sau sculele necesare pentru montaj.

Nu subestima plasa antiinsecte

Desi este un accesoriu de interes in perioada calda a anului, pentru ca utilitatea acesteia este dovedita in aceasta perioada, plasa antiinsecte o poti monta oricand la tamplaria ta. Nu subestima acest accesoriu, iti permite sa aerisesti corect, tinand insa la distanta insecte de orice fel.

Costul este unul infim fata de cat de mult confort ai ulterior. Mai ales daca ai locuinta la parterul unui bloc spre exemplu, s-ar putea sa ai mai multi tantari, invazie de tot felul de insecte. Nu sunt excluse problemele de acest gen la etajele superioare, in perioada calda din an sunt peste tot tantari.

Comanda online

Aparte de plasa antiinsecte pe care o poti comanda de aici, precum si kitul complet cu toate accesoriile, de la Pvc Mag poti de asemenea comanda accesorii de tamplarie, accesorii de etansare si eficienta energetica, precum si scule diverse. Ai preturi promotionale si diverse campanii de reduceri de care poti profita. Comanda din pagina oficiala, ai transport asigurat oriunde in tara.

Contact:

contact@pvcmag.ro
0791 241 288