Despre viata unui model de videochat de succes: cum sa traiesti ca o regina, in lux si rasfat!

Posted by

Esti o femeie cu gusturi rafinate care vrea sa se bucure de toate luxurile vietii, insa totusi buzunarul nu poate tine pasul? Daca ai standarde inalte pentru tine insati si asteptari la fel de mari fata de viata, fa primul pas inspre independenta ta financiara si devino model de videochat. Banii vor fi un ultim gand – alaturi de studio, iti vei putea sustine un stil de viata conform gusturilor tale rafinate si te vei putea bucura de tot ce-ti poate oferi lumea.

Suna bine, nu? Tot ce ai nevoie este sa fii sociabila si deschisa fata de oameni. Vei cunoaste lume de tot felul si vei descoperi ce inseamna un anturaj cu adevarat divers. Cu ajutorul videochat-ului, vei fi nu doar mai instarita ci si mai populara. Atunci cand indeplinesti acest simplu criteriu, este timpul sa apelezi la Prime Studio pentru ca tu sa-ti incepi cariera de model de videochat!

De ce Prime Studios?

Prime Studios este un studio cu o prezenta mare in industria adult, reusind performante in timp scurt. Cu atat mai mult, ei se ocupa de psihicul angajatelor si dau dovada de compasiune fata de ele, ceea ce in schimb ajuta implicarea acestora in ceea ce fac.

Studioul astfel promite calitate si servicii profesionale. Pentru ei, siguranta este pe primul loc, iar fiecare angajata isi poate ajusta setarile de securitate in functie de nevoi, iar programul de lucru este flexibil. Suna ca jobul perfect pentru tine? Aplica acum pentru a deveni un model si vei avea un castig minim garantat, cu posibilitatea de a evolua la sume cat mai mari in baza performantei si randamentului.

Fiecare model are parte de training in functie de nevoi

Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, iar pentru cele ce nu o vorbesc nu este nici o problema. Vor primi training timp de cat este nevoie in care se va asigura ca modelul va fi la un nivel conversational – in numai o luna, va ajunge la un nivel conversational, iar in doar trei luni va vorbi fluent. Asadar, este o oportunitate nu doar de a cunoaste oameni, ci si de a invata!

Detalii despre legalitate si jobul in sine

Fiecare model va avea un contract legal si va plati taxele aferente precum orice angajat din Romania, beneficiind astfel de toate avantajele ca si salariat.

Cat despre salarii, fiecare model incepe cu o suma stabilita insa aceasta poate creste inca din a doua luna, in functie de performanta. Un model atent la clienti care reuseste sa fructifice discutiile va putea castiga din ce in ce mai mult! Desigur, exista si posibilitatea de a renunta cu usurinta daca acest job nu ti se potriveste.

Asadar, ai aflat tot ce este de aflat pentru a cunoaste lucrurile de baza ale acestui job – suna bine? Te tenteaza sa devii independenta financiar si sa ai un job prin care sa iti implinesti orice dorinta? Daca da, aplica acum la Prime Studios si fa primul pas in schimbarea vietii tale!

Date de contact:

0725 165 944

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)