Exista suzete Bibs pentru nou nascuti?

Posted by

Dacă ar fi sa impartim lumea parintilor in doua tabere pe de-o parte sunt cei care se indoiesc de orice, sceptici si stresati, pe de alta parte sunt cei care cred ca au nevoie de n lucruri si cumpara in exces. Lucruri care nu sunt neaparat practice. Voi din care categorie faceti parte?

Unul din subiectele intens discutate sunt cele legate de suzete, de cat sunt de bune sau nu, daca ar fi bine de oferit celor mici mai ales in primul lor an de viata. Stupoare pentru unii, exista si suzete Bibs pentru nou nascuti. Cat sunt de sigure si cat sunt de bune, aflam din randurile ce urmeaza!

Bibs, garantia calitatii

Daca este sa ne raportam mai intai de toate la brandul in sine, suntem convinsi de calitatea produselor prin prisma faptului ca Bibs este un titan al domeniului. Marca scandinava in cauza ne demonstreaza de ani de zi ca si-a perfectionat produsele intr-atat incat acum vorbim de detalii clare prin care se diferentiaza de concurenta. Spre exemplu, tetinele sunt diferite, acestea sunt moi si flexibile, iesite in afara. Scutul lor nu atinge pielea din jurul gurii, astfel incat sunt excluse iritatiile din jurul gurii. Practic prin aceste doua aspecte sunt remediate doua din marile probleme pe care le notau parintii cu privire la folosirea unei suzete.

Mai mult decat atat, pe site-ul oficial littleprints.ro gasim vaste colectii de suzete Bibs. Desi au un design atemporal si minimalist, au fost create linii diverse de astfel de accesorii. Un aspect foarte important este legat de faptul ca suzeta potrivita fiecarui copil sau bebelus in parte trebuie aleasa in functie de marimea sa, in raport cu varsta celui mic.

Exista suzete pentru nou nascuti, acestea sunt cele indicate cu varsta 0 luni +. Pentru fiecare etapa de varsta a celui mic exista o alta marime disponibila: 0-6 luni, 6-12 luni, respectiv 18+ luni.

Costa mai mult o suzeta de acest tip?

In primul rand, calitatea costa si acest aspect ar trebui sa fie un punct de reper. Daca ne dorim un produs premium, atunci trebuie sa fim dispusi sa platim cat e necesar.

In al doilea rand, suzetele au un rol clar si acela nu este unul estetic, ci practic, functional. Cand vom intelege aceste aspecte, vom considera pretul lor unul bun. Din pacate unii aleg mai mult tinand cont de cum arata suzeta, ce culoare frumoasa are si lasa pe loc secund aspectele practice.

Nu in cele din urma, stim ca produsele Bibs sunt bine cotate. Suzetele Bibs au o textura aparte, speciala, mult asemanatoare cu pielea mamei. Asadar cand sunt folosite, acestea pot reda starea de bine pe care puiul de om o are cand este la sanul mamei. Asta pentru ca sunt efectuate din silicon sau latex natural si nu sunt simple obiecte si forme din plastic.

Mai cu seama daca sunt bine intretinute, sterilizate corect, acestea nu prezinta vreun risc, ci sunt alintul perfect la oricarui bebelus.


Contact:

+4 0725 766 847
hello@littleprints.ro