Hale metalice standard cu acoperiş în două ape 

Posted by

Concepute pentru a oferi o durabilitate supremă și un spațiu amplu, fără obstacole inutile în interior, halele standard sunt ideale pentru magazine, depozitarea autovehiculelor sau depozitarea fânului sau a cerealelor, printre alte scopuri. Aceste structuri din oțel relativ simple, oferă alternative sigure pentru construcțiile industriale și sunt ușor de montat, reducând costurile forței de muncă. Astfel nişte hale standard, pentru depozitare permanentă sau temporară, oferă o eficiență dovedită.

În timp ce utilizările pentru construcţiile metalice sunt practic nelimitate, halele standard sunt printre cele mai populare. Excelent versatile și compuse din oțel premium, acest tip de hale în două ape sunt printre cele mai puternice disponibile pe piața modernă și oferă o modalitate accesibilă și durabilă de a vă împlini visul.

Halele standard sunt excelente pentru:

  • Echipamente de stocare.
  • Depozitarea hranei și a cerealelor.
  • Stocarea automobilelor.
  • Vehicule de stocare pentru agrement.
  • Stocarea aeronavelor.
  • Zonă de lucru acoperită.

Alegând hale cu acoperiş două ape veţi avea o rezistență la vânt excelentă şi acestea sunt proiectate special pentru a îndepărta încărcăturile grele de zăpadă. Există mai multe tipuri de hale cu acoperiş în două ape: la 10° şi la 22°. Cele la 10° oferă un design modern cu o pantă lină a acoperișului. Hala cu acoperiș în două ape la 22° oferă un maximum de spațiu interior. Acoperișul cu pantă de 22° conferă halei un aspect clasic. Puteți întotdeauna să vă extindeți clădirea pe măsură ce vă puteți mări necesitățile, doar prin desfacerea pereților de capăt și adăugând mai multe spații de arc. Puteţi alege dintre mai multe accesorii, cum ar fi tipurile de izolaţie a clădirilor metalice, ventilație sau uşi.

Halele standard sunt rezistente la rugină și asigură o rezistență maximă. Nu există grinzi sau stâlpi , astfel veţi avea 100% utilizare interioară. Alegerea de hale standard întotdeauna înseamnă un bun raport calitate-preț. Capacitate de extindere în orice moment. Cadrele galvanizate sunt amplasate la fiecare 4 metri. Dimensiunile pot varia în funcție de cerințele și reglementările locale.

Cu atât de multe opțiuni de construcție, selectarea celor mai bune hale standard pentru nevoile dvs. poate fi o sarcină descurajantă. Aveţi mai jos câteva motive pentru care o hală standard, poate fi cea mai bună alegere pentru dvs:

Rezistentă la foc

Halele sunt fabricate din oțel cu ecartament gros de cea mai bună calitate, spre deosebire de alte alternative. Astfel, nişte hale in două ape sunt practic indestructibile deoarece sunt proiectate să reziste la condiții meteorologice extreme cu încărcături de vânt și zăpadă, precum și să fie complet rezistente la foc.

Producție și design de cea mai înaltă calitate

Majoritatea construcţiilor din oţel sunt proiectate la cele mai înalte standarde din industria construcţiilor de metal prefabricate.