In vizita de lucru la https://www.realcont.ro

Posted by

Vizita este un act placut de socializare, dar se poate transforma in orice moment intr-o colaborare fructuoasa. Intre musafiri si gazde au loc schimburi placute: de mici atentii materiale, de cuvinte frumoase, de posibilitati de intrajutorare.

Imi place sa fiu si gazda, dar si musafir si sa nu ma zgarcesc nici cu cei care ma viziteaza, nici cu cei la care ma duc in vizita. Este frumos ca oaspetele sa isi anunte vizita si mai ales sa duca un dar gazdei: bomboane, flori, ciocolata, o sticla de vin sau de suc!

Vizitele virtuale sunt insa total diferite de cele reale. In cazul vizitelor din lumea reala, gazda se pregateste din timp, fiindca nu este asa, in lumea civilizata se anunta, cand te duci la cineva! Nu de altceva, dar sa nu gasesti gazda cu vopseaua de par pe cap sau zacand la pat si fiind in imposibilitatea sa te primeasca.

Pe site-ul unui furnizor de servicii sau in magazinul acestuia intri la ce ora vrei si ai libertatea sa inspectezi tot: modul in care sunt asezate produsele sau oferite serviciile, structura site-ului, daca pagina se incarca usor, opiniile colaboratorilor si clientilor. Poti face vizita aceea inopinata pe care o face soacra norei, sa isi dea seama daca este o buna gospodina sau nu.

Drept sa va spun, asa am ajuns eu pe https://www.realcont.ro.

Aveam nevoie de un contabil foarte bun, nu stiam de unde sa il iau si din cautare in cautare am ajuns pe site-ul lor. De fapt discutia de pe un forum m-a condus catre ei. Am postat urmatorul comentariu: ”Am nevoie urgenta de ajutor! Sunt patronul unei firme mari de panificatii, avand ca puncte de distributie a produselor peste 100 de magazine si contabila a ramas in concediu de crestere a copilului. Am nevoie de servicii de contabilitate foarte bune. Ma intereseaza ca bilantul sa fie facut la timp si viitorul salariat sa se ocupe si de salarizare.”

Dupa 30 de minute un glumet mi-a raspuns: „Cine mai angajeaza contabil acum, mai nene, ma, cand firma Realcont.ro tine contabilitatea de la distanta si iti ofera atat de multe gratuitati? Nu imi vine sa cred ca un patron mare asa ca tine nu a auzit de ei?”

Iata-ma tastand numele firmei si ajungand la site-ul lor oficial. Daca clientii au incredere in ei si ii recomanda cu toata caldura, mi-am zis ca merita sa incerc.

Cu lista asteptarilor mele in fata, am inceput sa bifez punctele comune:

-sa aiba peste 10 ani de experienta, sa nu capete experienta pe finantele mele.

Am descoperit ca isi desfasoara activitatea de 15 ani, deci acest punct era indeplinit.

-contabilii sa aiba studii superioare, dar sa fie si priceputi, iar la nevoie sa ofere si servicii adiacente, contra-cost bineinteles.

Din recomandarile clientilor am aflat ca toti sunt profesionisti de marca si se pot ocupa cu pricepere similara si de consultanta manageriala, de resurse umana si de reprezentarea partenerului in fata organelor statului.

Punct lovit, punct ochit!

-sa nu emita pretentii prea mari, cum o fac cei lipsiti de experienta, care considera ca sunt indreptatiti sa ceara: computer de ultima generatie, programe scumpe de contabilitate, imprimante de fite, scaun directorial comod, daca se poate chiar un fotoliu de masaj.

Cand ma gandeam cum sa fac eu, sa aflu cat de pretentiosi sunt, am aflat cu infinita bucurie ca nu vor nici macar un birou modest, fiindca fac totul de la distanta pe computerul lor, cu programele lor de contabilitate.

Alt punct bifat. Mai am cateva asteptari pe care nu indraznesc nici sa le spun viitorului angajat.

De pilda, mi-as dori sa raspunda de greselile pe care le face. In cazul in care calculeaza eronat, sa nu raman fara bani din cauza greselilor de contabilitate!

Caut pe site si gasesc o garantie grozava pe care putini contabili sau firme o au: asigurarea in caz de eroare profesionala.

Genial! Deci s-au pus la punct si cu asta. Sa indraznesc sa caut si tarifele si sa aflu ca au cele mai mici preturi din lume?

Ar fi mult peste asteptarile mele. Perseverez si dau peste o comoara:

1. La un contract semnat pe 24 de luni, 3 luni contabilitatea se asigura gratuit.

Constat ca astazi este ziua mea norocoasa. Lucreaza de la distanta repede si bine, au si asigurare in caz de greseala si mai ofera si gratuitate!!!

2. La 12 luni de contract, o luna, serviciile de contabilie sunt 100% gratuite.

3. Orice contract nou vine cu un bonus considerabil: tarif la jumatate de pret pentru primele trei luni.

Ce m-as fi facut, daca nu ii descopeream? Pierdeam toate aceste oportunitati care sa ma ajute sa fac economii considerabile si mai ales as fi pierdut timp pretios cautand contabilul ideal, in timp ce firma se afla sub ochii mei. Era exact ca in viata de zi cu zi: cineva asteapta sa ii cada iubirea din cer si iubirea este alaturi de ea, la cel mai bun prieten pe care se incapatana sa il considere ca pe un frate…