Schimbarea incepe cu tine – Sustine “Asociatia Emanuel”

Posted by

Daca si tu te-ai saturat sa traiesti intr-o lume mediocra ai putea sa incepi sa te gandesti cum sa-ti aduci aportul pentru a construi si a dezvolta o comunitatea performanta din toate punctele de vedere. Iar daca pana acum nu ai gasit aceasta modalitate ai putea sa incepi prin a studia proiectele frumoase pe care “Asociatia Emanuel – Un act de bunatate” le desfasoara.

Tot ce trebuie sa faci este sa donezi sau sa dai o mana de ajutor in felul tau. Stiu ca poate ti se pare ciudat sa dai o mana de ajutor, avand in vedere ca in prezent notiunea de voluntariat este foarte cunoscuta. Dar pentru a putea indeplini anumite proiecte si a face cateva minuni, chiar si acelea marunte, pentru orice lucru este nevoie de bani sau de un act de bunatate cum obisnuiesc sa spuna cei de la Asociatia Emanuel.

Daca te intrebi ce este Asociatia Emanuel, ei bine, acestia sunt cei ce se ocupa de ajutorarea persoanelor nevoiase si dezvoltarea comunitatilor prin proiecte. De altfel putem descrie aceasta asociatie astfel: “Asociatia Emanuel un act de bunatate” – o speranta, o sansa la viata, un act de bunatate!

Ba mai mult decat atat si tu te poti numara printre persoanele ce dau o mana de ajutor si sa fii parte din schimbarea pe care ne-o dorim cu totii. Iar daca inca mai aveti indoieli cum poate fi folosit ajutorul vostru ar trebui sa va ganditi ca puteti lua parte din urmatoarele proiecte importante:

  • o masa calda pentru 30 de copii si batrani;
  • cursuri si meditatii pentru elevi;
  • masaj, kinetoterapie si fitness;
  • cursuri pian, flaut si fluier;
  • clase de gatit sanatos;
  • consultatii medicale si consiliere nutritie;

Din toate aceste proiecte puteti sa va alegeti si voi unul din care sa faceti parte sau poate din mai multe daca asta va doriti. Pana la urma nu trebuie sa va ganditi doar la un proiect anume sau la un singur proiect, caci din toate cele enumerate mai sus, toate sunt de folos atat comunitatii, cat si prsoanelor ce nu mai au nici un fel de sprijin si asteapta o mana de ajutor din partea voastra. Iar daca sunteti gata sa donati o puteti face prin urmatoarele etape:

  • sa donati 20% din impozitul pe profit datorat statului ori 2% daca esti persoana fizica – bani pe care fizic nu ii ai si nici nu ii vei avea, dar cu care spre deosebire de altele poti ajuta mai mult decat o fac altii;
  • sa ajutati cu sponsorizari – in cazul acesta puteti intra pe site si puteti descarca formularul pentru a face acest lucru;
  • sau puteti sa donati orice suma de bani in contul BCR Filiala Prahova RO95RNCB0205161267470001, cod SWIFT: RNCBROBU sau CIF:39996020;

Nu cred ca mai este cazul sa mai aducem in discutie faptul cat de important este ajutorul vostru pentru acesti oameni. Si ganditi-va ca numai asa pot avea si ei un trai normal, decent si sa mai scape din grijile lor si din nevoile traiului de zi cu zi.