Suspensie perne pe aer pentru Passat B6 de la Air Power, aici mai multe detalii pe larg

Posted by

Asa cum sunt bijuteriile sunt pentru femei obiecte pretioase, asa masinile sunt pentru barbati. Acestia petrec mult timp in garaj cu acestea pentru a le face modificari si pentru a se asigura ca acestea functioneaza asa cum trebuie. In cazul in care au unele probleme din cauza drumurilor dificile si pline de gropi, atunci se iau masuri menite sa mai diminueze socul. Pernele auxiliare sau pernele pe aer cum mai sunt cunoscute reusesc sa raspunda solicitarilor venite din partea acestor soferi.

Se pot cumpara din cadrul magazinului Air Power, unde exista peste 300 de modele ale diferitelor modele de masini. Suspensie perne aer Passat B6, masina care apartine brandului Volkswagen, sau poate un model recent de Audi, BMW sau Skoda. Acestea sunt doar cateva dintre variantele la care pot apela cei care doresc sa-si echipeze masina intr-un mod simplu.

Un set complet pentru o montare eficienta

Un set contine pernele auxiliare, bineinteles, bucsele pentru pozitionare, spray-ul de silicon, kitul de pompare si instructiunile de montare. Aceste perne se pot monta chiar si de catre proprietar, daca acesta are minime cunostinte tehnice. Tot desprea acestea trebuie amintit faptul ca nu sunt universale, ci corespund unui anumit model specific. Inainte de a fi comandate, este de preferat a se stabili exact modelul de masina pentru a nu se comanda un kit gresit.

De mentionat ca acestea sunt considerate a fi accesorii auto si nu au nevoie de omologare RAR. Despre aceste perne s-ar putea spune povesti pentru ca sunt intr-adevar niste accesorii care fac diferenta la volan, pe acele drumuri problematice.

Desi conducerea tarii nu face nimic in privinta acestei situatii, sunt multi soferi nemultumiti care declara ca sau fost nevoiti sa-si repare masina din fonduri proprii pentru ca alta varianta nu au avut. Din fericire pentru ei, intotdeauna exista optiuni la care pot apela daca isi doresc cu adevarat sa-si protejeze masina si suspensia implicit.

Garantie 12 luni pentru aceste perne

La cumpararea acestor perne se acorda 12 luni de garantie. In cazul in care se intampla ceva cu acestea si nu mai functioneaza la fel, se poate apela la furnizor pentru ca setul sa fie inlocuit de indata. Echipa Air Power poate da sfaturi cu privire la montarea acestor perne, daca se solicita. Pentru cei care nu au experienta si nu stiu exact care este procesul complet de instalare, personalul este dispus sa dea cateva lamuriri.

Pe site-ul oficial perneauxiliare.ro se poate plasa comanda aferenta cu toate cele necesare. Pernele auxiliare sunt accesoriile de care are nevoie orice sofer preocupat de bunastarea masinii. Pretul unui astfel de set este unul atractiv, se poate spune ca se incadreaza perfect in bugetul stabilit initial pentru cheltuielile ce tin de masina. Investitita intr-un astfel de set nu va lasa de dorit, cei care deja au comandat se declara multumiti de cum functioneaza aceste perne auxiliare speciale.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com