aug. 31

Cum sa umanizezi un birou incins

Cum sa umanizezi un birou incins

Cand este foarte cald intr-o incapere, frig, intuneric sau o lumina orbitoare se poate observa cu usurinta ce atmosfera tensionata predomina acolo si oamenii se enerveaza din orice. Lipsa de confort irita oamenii, iar frustrarea interioara explodeaza la primul stimul exterior. Unul spune o replica nevinovata, dar nu regleaza corect tonul fiindca incaperea fierbe. Celalalt ia totul personal si conflictul izbucneste. Tocmai de aceea pe orice birou trebuie sa stea un ventilator nefiind la fel de scump cum este aparatul de aer conditionat si indreptand aerul rece catre persoana care lucreaza si catre cel cu care ea poate interactiona.

Cu aer proaspat la dispozitie, deja un birou cenusiu, poate fi si ticsit de lume, devine mai uman.

Ventilator de birou D23cm 30W umanizeaza locul in care lucrezi, iar daca managerul refuza sa iti cumpare unul, investeste in sanatatea ta si in atmosfera destinsa de la locul de munca!

Un om nervos, care a umblat ore intregi prin soare, se calmeaza cand intra la racoare si se simte deja mai bine cand aerul rece se dovedeste un balsam pentru trupul sau in flacari.

Aflat in stoc in magazinul online Dwyn.ro, produsul costa 65 de lei si are termen de garantie 2 ani. Cu ajutorul lui iti asiguri climatizare la locul fierbinte de munca pe an cu numai 34,5 lei. In realitate, durata de viata a acestui ventilator este mult mai lunga.

Unghiul de inclinare permite orientarea aerului proaspat catre suprafata dorita. Functionarul poate pozitiona ventilatorul in asa fel, incat sa ii ofere racoarea necesara, fara sa deranjeze actele de pe biroul sau. Alte particularitati care fac din acest produs unul de 5 stele sunt:

  • consumul redus de energie electrica
  • greutatea redusa il face sa fie dus in locul in care este nevoie de el. De exemplu acasa, el poate fi dus cu usurinta de la biroul celui mic sau al adultilor, la bucatarie, unde se gateste in caldura excesiva si nu este montat un aparat de aer conditionat sau pe masuta pe care se serveste cafeaua in sufragerie, cand aparatul de aer conditionat nu functioneaza.
  • cele doua trepte de viteza care permit reglarea vitezei de racire a aerului.
  • grilaj metalic de protectie bine pus la punct, astfel incat ventilatorul nu produse raniri oamenilor si nu distruge lucrurile din jurul sau.