Vamă cu Botan

Am fost fericit să văd marea din nou deși mă întristează faptul cămirosul de mare nu te ia încă din tren. tare trist. e o imaginea foarte plăcută să vezi mare în depăratere printrun geam și să călătorești cu viteză către ea șin acleași timp so miroși. face momentul coborărârii din vagon încălzit transpirat și îndoit de bagaje mult mai plăcut, ca orice tăcere care crește intensitatea.

deaia or și tace oamenii ca să găsească un sens. nici nu prea ideea de rațiune. nici matematica, calculul, analiza, no vad mai mult decât ca pe o frică. o confuzie. o teamă de moarte. pastea le găsești și la animale. dar muzica? și peasta cred co găsești când cântă la lună sau când cântă și dansează până se se fută. chiar nu mă mai impresionează rațiunea.

Am avut cazare în 2 mai la țin minte și acum: 800 de metri de plajă. așa scria și pe site, 800 de metri, eu v-am zis a răspuns foarte defensiv(cea mai bună apărare e atacu zice o vorbă) femeia bipolară/nesănătoasă mintal la care am fost cazați. de cum am intrat nu mi-a plăcut cazarea. după câteva ore treptat și prietenii mei au ajuns la aceeași concluzie. plm.

dar asta contează mai puțin. contează mai mult statul pe nisip în jurul petului de bere. muzica venea de pe scenă și dinspre mare și dintre toți care era acolo. naș merge așa departe să zic că era vorba de vreo comuniune deși lăsând la o parte particularitățile omenești probabil că despre asta era vorba. însă plaja era plină ochi de ratați. își întindeau covoarele și se punea în cur și pur și simplu nu aveai pe unde să ieși dacă doreai să te piși. de obicei în mare. se înfuriau dacă le călcai pe covor. doamne câtă prostie. oamenii ăștia chiar nus pregătiți pentru un festival. nu au ce să serbeze.

ce nu se știe are însemnătate. din nou tăcerea și intensitatea. deasta mă întreb de fiecare dată când postez aci de ce naiba am blog.

dacă tear suna un prieten vechi care a fost prietenul tău foarte bun săți ceară ajutorul fiind disperat tu ce ai face

laș ajuta

eu sunt prietenul vechi și blogul mă ajută. când lam renceput în iulie am crezut invers.

prima zi în vamă a fost super tare. cred că am stat în goblin până la 6. de fapt mereu stăteam până spre 6. la folk you am avut surpriza să cânte și Celelalte Cuvinte și Cristi Minculescu cu Nuțu Olteanu Super Grup. cei dintâi au închis festivalul cu un show fantastic care a serbat nu doar 10 ani de Folk You ci și 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon.

Un alt show super a fost la Kempes. ce voce are omul ăla doamne. Ioana mia cumpărat un tricou cu Mișcarea de rezistență. eu iam cumpărat o bijuterie frumoasă, care e de pus la gât, dar nici nu știu cum săi zic lănțic sau colier că nu sună a niciuna dintre ele. e un soi de piatră cu șnur. a început să plângă.

pe botan l-am cunosut la stuf. nu am idee chiar cum sa întâmplat. l-am văzut vorbind cu ioana și cristiana. am făcut și eu cunoștință cu el și am mers la goblin. ia plăcut foarte mult și era prima lui noapte în vamă. a doua sau a treia zi iam cunoscut și pe iltar și sandra. le-a plăcut foarte mult dar oricum ce cuvinte folosești cel mai des în engleză dacă nu hahaha sau good sau nice.

costache io și călin pop

am făcut poză cu călin pop. iam zis de vreo 2-3 ori te iubesc căline. nu mă așteptam săi pese în vreun fel. deși.

ce cretină e relația artistului cu publicul. va fi foarte complicată până când o vom accepta șiatunci ne vom da seama de fapt cât de simplă e.

ce pula mea tot zic aici.

mâine plec iar. probabil voi putea să postez deacolo.

aici vă las o filmare pe care am găsito pe youtube din spectacolul kempes de anul ăsta.

am prins niște valuri mari. te purtau știi cum