Vei fi fericit dupa ce vei afla cum functioneaza un certificat 14001 iso

Posted by

Priveste in jur cat de frumos este cerul senin de vara! Si norii pufosi si curati te fac sa te gandesti la vata pe zahar in care infig degete roz copiii pofticiosi. Dar pana si norii albi se pot murdari. Stiai asta ca pot inghiti fumul si praful degajat de tine in atmosfera?

Norii coboara adesea pana aproape de pamant si absorb ca niste bureti murdaria, tocmai de aceea avem ploaie acida, ploaie rosie, ploaie aproape neagra. Dar aerul? Crezi ca daca nu se vede, nu se poate murdari sau nu poate fi otravit?

Si apa atat de frumoasa si datatoare de viata se face din zi in zi tot mai murdara, incat mor si pesti si pasarile de pe malul ei!

Toata puritatea si frumusetea pe care le-a primit la venirea sa pe lume, omul le altereaza cu activitatile sale. Vrei sa iti spun cum functioneaza un certificat 14001 iso?

Implementeaza in Romania standarde internationale de protejare a mediului. Suntem parte din aceasta lume, iar cand bate vantul mai tare, gazele toxice de la vecini ajung si la noi, cum au ajuns radiatiile de la Cernobil, fiinda aerul circula, apele strabat mai multe teritorii.

Atata timp cat universul este viu, sunt elemente care circula in intreaga natura, de aceea curentii de la Poli sau din zonele africane ajung pana la noi uneori.

De pilda, cineva radea cand am spus vazand iarna grea din USA ca curand va trece oceanul si va veni si la noi, dar asa a fost. Fenomenele meteorologice se propaga cu viteza in toata lumea, de aceea nu ne mira nici tornadele care au inceput sa se formeze si la noi in tara, desi pana mai ieri eram tara fara tornade.

Un lucru este cert: facem greseli si platim cu varf si indesat pentru ele.

Nu se poate trece atat de usor peste:

-noxele pe care le trimitem in aer

-reziduurile industriale pe care le deversam in ape sau cu care infestam panza freatica

-padurile pe care le defrisam fara mila

-apa pe care o murdarim, contaminam, dar si o risipim. Cu certificare iso 14001 toate acestea se diminueaza treptat, apoi inceteaza.

Exista specialisti cu experienta de la firma care emite acest tip de certificare, iar ei iti vor acorda consultanta si asistenta sa indeplinesti toate conditiile pentru a primi acest document care arata lumii pozitia ta de aparator al mediului.

Toti gresim si poluam mediul si in calitate de simpli cetateni, fara sa mai avem si o firma. Ma gandesc in mod serios la acest lucru, de cate ori ard crengile uscate si frunzele din gradina toamna tarziu.

Vad cum se inalta coloana de fum in aer, simt mirosul si imi dau seama ca se duce pana departe si ca nimic nu ma indreptateste sa fac asta, fiindca in trecut, gospodarii faceau gropi in care putrezea aceasta vegetatie uscata pe care o foloseau ca un excelent ingrasamant natural. Ei nu ardeau nici frunzele, nici florile sau cocenii din gradina.

Daca la oras exista sisteme de canalizare, cei de la sate varsa apa cu care au spalat podelele pe pamantul din curte avand impresia ca nu fac nimic rau. De fapt tot detergentul acela arde vegetatia din jur si nu este indicat sa ajunga la panza freatica.

La fel si un agent industrial deterioreaza mediul prin activitatea sa cotidiana si in mod cert ca acum nu mai poate da inapoi, adica sa inchida portile firmei sale si sa lase atat de multi oameni fara salarii.

O fabrica de medicamente inchisa poate insemna lipsa pastilelor vitale pentru multi pacienti si devine sinonima cu moartea lor in cazul acesta.

Tot ce poate face fabrica aceea este sa fie receptiva la sfaturile firmei Certificareiso.ro, sa minimalizeze poluarea si sa economiseasca resursele. Toate acestea sunt posibile in acest moment fiindca exista filtre de aer care pot fi montate, sisteme de distrugere a unor compusi daunatori, se pot pune la punct locuri sigure de neutralizare-depozitare a substantelor nocive.

Certificarea iso 14001 demonstreaza lumii intregi grija ta fata de mediu si trebuie sa il obtii si sa il arati partenerilor, clientilor ca acestia sa aiba incredere in tine.

Nu este greu sa ceri oferta acestei certificari iso acum, fiindca vei plati cu 50% mai putin si oamenii vor pretui grija ta pentru mediu.