1 iunie

1 Iunie, o zi speciala

Posted by

Asa cum stim si ne asteptam ziua de 1 Iunie este cea mai asteptata de micuti, dar si de parintii acestora. Si cred ca este lesne de inteles motivul pentru care am spus asta. Insa putine sunt acele persoane care se gandesc ca pot avea vanzari si incasari speciale in aceasta zi dedicata copiilor. Cum in prezent, aceasta zi nu mai este petrecuta la scoala in preajma profesorilor, ci in preajma parintilor acasa, cu atat mai mult comerciantii sunt si mai fericiti.

Si nu vreau sa spun despre aceasta zi ce macheaza cea mai frumoasa perioada din viata unui om – copilaria, la drept vorbint a devenit o zi in care totul se poate comercializa, o zi a incasarilor si a profitului bine meritat. Stiu ca unele persoane cand vor citi acest lucru se vor bomsumfla, dar daca veti avea rabdarea necesara sa analizati tot ce se intampla in jurul vostru, veti intelege ca lucrurile stau exact asa cum le-am descris eu in randurile de mai sus.

Pe de alta parte nu trebuie sa pierdem din vedere, nici lucrurile frumoase si marunte, pe care le puteti trai si le puteti realiza alaturi de copiii vostri. Nu uitati ca si voi sunteti in esenta niste copii in ochii altcuiva. Si nu conteaza daca avem parintii pe langa noi sau nu. Firea de copil se pastreaza in inima fiecaruia, iar in aceasta zi nu mai conteaza varsta, conditia sociala, sau alte caracteristici, ci faptul ca va puteti bucura de o parte din viata voastra cu care ati crescut.

1 iunie

Iar in acest caz nu-i nimic rau, ca cel putin o data pe an sa redevi copil si sa te bucuri de copilarie. Cat despre complexe, in aceasta zi nu isi au rostul. Iar daca prin jurul vostru va bucurati si de compania unor micuti cu atat mai bine. Nu-i strica nimanui sa se relaxeaze o zi, iar daca aveti parte de un weekend prelungit si mai bine. Bucurati-va de aceasta zi speciala si de zilele viitoare.