TOP 2017 Generatia lui John

Posted by

John Cristea, moderatorul emisiunii „Generatia lui John”, pe care bineinteles o stiti deja isi cauta invitatul anului 2017. Astfel ca de pe data de 3 decembrie si pana pe data de 21 decembrie, anul curent, esti invitat sa-ti votezi invitatul preferat al emisiunii.

Bineinteles lista cu toti invitatii emisunii ai acestui an o gasesti pe site, acolo unde iti poti si vota favoritul. Asa cum stiti „Generatia lui John” este o emisiune dedicata tinerilor ce se difuzeaza pe postul de televiziune local, Prahova TV, de luni pana vineri, intre orele 19.00 si 20.00. Tot ce trebuie sa faci pentru a sustine favoritul tau trebuie sa intri aici si sa-l votezi.

De asemenea, valoarea premiilor este de peste 12.000 de euro, printre care putem aminti de unul dintre cele mai valoroase premii, si anume – Bursa Generatia lui John, ce consta intr-o bursa educationala (ce cuprind 4 ani de studiu pentru copiii aflati in ciclul gimnazial), dar si premii precum un City Break in doi, servicii de albire dinti, sedinta foto profesionala, pizza pentru toata familia, fitness pentru toata gasca ta, dar si un gadget performant pe masura asteptarilor tale.

Asadar pe 21 decembrie esti invitat la gala de premiere, ce va fi transmisa live pe facebook-ul emisiunii sau te poti alatura de echipa emisiuni pentru a-l cunoaste in persoana pe invitatul anului 2017. Tu ti-ai votat deja favoritul?