Intr-o parte luminite si in alta bezna… se intampla in Ploiesti

Posted by

Probabil ca deja ai aflat si tu ca in nordul Ploiestiului, aseara nu a functionat iluminatul stradal. Daca in centrul orasului te puteai bucura de luminitele pentru Craciun si asistai la spectacolul oferit de catre primarie, in partea de nord abia daca reuseai sa vezi pe unde mergi.

Totusi ar trebui sa apreciez faptul ca inca au functionat semafoarele, cel putin in intersectia mare de la nord, de langa un bine cunoscut fast food, semafoarele au functionat. Macar ele ne-au ajuta sa vedem pe unde mergem si bineinteles luminitele de la acel fast food ne-au venit si ele in ajutor.

Pot spune ca aseara am avut parte de cel putin doua senzatii total diferite. O senzatie de euforie, deoarece am reusit sa vad luminitele de Craciun in toata splendoarea lor, iar celalta de dezamagire totala, incat la un moment dat am avut senzatia ca ma impiedic si ca in cel mai scurt timp am sa ajung pe jos. Nu-i prea placut sa orbecai pe strada ca sa poti ajunge acolo unde ai treaba.

Cel putin in cazul meu, lucrurile sunt destul de clare, deoarece eu sunt doar in trecere in zona de nord a Ploiestiului si ma intersectez cu acea zona, doar atunci cand vine de acasa sau atunci cand plec spre casa. Mai rau de cei ce locuiesc in zona respectiva. Sper ca in aceasta seara sa nu am parte din nou de surprize, in rest toate bune si frumoase… sa ne bucuram de anotimp si de sarbatori…