Din 2017, Ploiestiul va avea un liceu sportiv

Posted by

In Ploiesti, la ora actuala, sunt functionale mai multe licee si colegii cu diferite profile, asa ca elevii care au terminat clasa a VIII-a au optiuni din care sa aleaga ceea ce considera ca li se potriveste. Daca unii dintre ei prefera profilele reale, sunt elevi care au ca preferinta principala profilul uman al unui liceu. Nu sunt foarte multi cei care aleg un profil sportiv al unui liceu, desi in municipiu nu exista liceu sportiv si elevii care fac aceasta alegere, nu au optiuni decat inafara orasului. Si sunt destui de multi sustinatori in municipiu si nu numai, ai vietii sanatoase si al unui regim echilibrat.

Anul 2017 ne-ar putea pregati o surpriza in sensul in care consiliul format din liberali si social-democrati vrea sa puna in aplicare ideea infiintarii unui liceu cu profil sportiv care sa functioneze in orasul Ploiesti. Dupa parerea personala, aceasta este o idee cum nu se poate mai buna si care, cu siguranta, va fi primita cu bratele deschise de catre elevii care doresc sa isi aleaga acest gen de profil pentru liceul care vor sa il urmeze. O viata sanatoasa trebuie sa includa nu numai alimentatia echilibrata, cat si miscare, multa miscare care sa intretina conditia fizica a unei persoane. Iar un liceu de profil sportiv ar fi cea mai buna idee si vreau sa cred ca nu va ramane doar la stadiul de idee, proiect, ci se va pune si in aplicare.

orasul ploiesti

Comisia formata din alesii locali ploiesteni, alesi ca social-democratii Marilena Stanciu, Razvan Ursu, Sanda Dragulea si liberalii Paulica Dragusin, Larisa Bazavan si Marius Mateescu, dar si Eduard Tudor trebuie sa efectueze demersuri in acest sens, pentru ca ideea de infiintare a unui liceu sportiv in orasul Ploiesti sa prinda contur. Cu totii vrem fapte, nu vorbe si speram ca de undeva din anul 2017, liceul cu profil sportiv sa functioneze in municipiu si sa ne mandrim cu el si cu elevii care aleg acest profil.

Comments are closed.