aug. 1

S-a redeschis complexul turistic Valea Stelii

S-a redeschis complexul turistic Valea Stelii

Intr-un articol anterior, v-am povestit despre Valea Stelii din Baicoi, zona de interes turistic local si nu numai. Aici te poti relaxa si bucura de soare, plaja, apa si de beneficiile pe care namolul din complexul turistic le ofera. Datorita neintelegerilor create intre concesionari si Primaria din Baicoi, complexul a fost inchis si de abia anul acesta, azi, a fost redeschis pentru doritori, pentru cei care vor sa vina si sa se relaxeze.

Concesionarii despre care am amintit si in articolul pe care l-am scris acum putin timp, au fost eliminati din ecuatie si lacul de la Tintea, cum i se mai spune zonei, este de acum in administratia primariei din localitate. Cu ocazia redeschiderii sale, deja Consiliul local a stabilit si tarifele de intrare pentru cei care vin aici la odihna si relaxare.

Bilet de intrare copii cu varste sub 14 ani

Tariful este de 10 Lei / persoana

Bilet de intrare adulti

Tariful este de 15 Lei / persoana

Minorii, pentru ca nu am uitat de acestia, dar numai cei cu varste sub 5 ani de zile, beneficiaza de gratuitate daca vin la complexul turistic ca sa se bucure de apa si nu numai. Turistii care vin mai des la Tintea, pot sa isi faca un abonament pe 10 intrati la complex, cu doar 125 Lei. Daca doresti sa iti inchiriezi un sezlong, platesti 10 Lei, iar taxa pentru umbrela este de 5 Lei. Programul zilnic de acces in complexul de pe Valea Stelii, potrivit aceleiasi hotarari ale Consiliului local, incepe de la ora 7:00 si se incheie la ora 19:00.

bai baicoi