intalnire bloggeri

HUB/23 te invita la cea de-a doua editie Bloggers Meetup

Posted by

Sambata, 7 octombrie, pasionatii de blogging sunt asteptati la cea de-a doua editie a Bloggers Meetup, incepand cu ora 12.00 si pana la ora 15.00. De asemenea intalnirea va avea loc la HUB/23, iar pentru a putea participa va trebui sa va inscrieti aici.

Imediat dupa ce va veti inscrie veti primi invitatia de participare, pe baza careia veti avea acces la eveniment. Si daca data trecuta provocarea pentru competitie a venit din partea lui Dragos Schiopu, poate ca de aceasta data provocarea va veni din partea celor prezenti la eveniment.

Pe scurt, provocarea de la prima intalnire a bloggerilor a constat in scrierea unui articol in fiecare zi pe blogurile persoanale. Desi competitia a fost una destul de stransa in cele din urma au ramas doar 3 persoane si vom afla daca in momentul evenimentului  a mai abandonat cineva competitia.

Cu toate astea mai multe detalii despre competitie si despre eveniment veti afla de aici. Nu mai sta pe ganduri, daca si tu ai un blog nu uita sa te inscrii noi te asteptam cu drag.