8 ore peste program – a doua editie la Ploiesti

Posted by

Fundatia Comunitara Prahova lanseaza un apel de proiecte pentru organizatiile non-profit din Prahova care au nevoie de voluntari locali, profesionisti din diferite domenii. Acestia vor rezolva o problema a organizatiei intr-un timp de 8 ore de lucru peste program. Apelul de proiecte are loc in perioada 10 februarie 2017 – 5 martie 2017. Selectia organizatiilor va fi facuta de un juriu independent, iar cele 5 organizatii castigatoare vor fi anuntate in data de 13 martie. Asociatiile prahovene ce doresc sa aplice trebuie sa completeze acest formular aici.

„8 hours overtime for a good cause” este o intalnire de lucru intre profesionisti din diferite domenii si ONG-uri care necesita consiliere profesionala pentru o mai buna desfasurare a activitatilor si pentru cresterea capacitatii organizatiei. In loc sa cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesionistilor sa doneze o seara din timpul lor si ceea ce au mai de valoare – experienta profesionala. Echipele de voluntari pot fi specialisti in marketing, comunicare, vanzari, juridic, IT sau management.

Evenimentul, aflat la a doua editie in Ploiesti, are loc pe data de 31 martie 2017, timp de 8 ore peste program, în intervalul orar 19.00 – 03.00 si este gazduit de Anticaffe New Experience.

Fundatia Comunitara Prahova s-a alaturat miscarii internationale „8 ore peste program pentru o cauza buna” din dorinta de a promova si valorifica voluntariatul profesionist. Aducem impreuna expertii din comunitatea noastra in beneficiul ONG-urile locale, oferim ploiestenilor o seara de lucru atipica, stam peste program, pentru a face lumea din jurul nostru mai frumoasa.

In Ploiesti, evenimentul s-a desfasurat pentru prima data in anul 2015 si a adunat 3 echipe de voluntari specialisti care au rezolvat 3 teme punctuale propuse de organizatii non-profit. Implicarea voluntara a facilitatorilor, voluntarilor și a organizatiilor a insumat peste 300 de ore, adica 7 saptamani de lucru ale unui angajat cu norma intreaga. Pentru mai multe informații despre 8 hours overtime for a good cause gasiti aici.

Fundatia Comunitare Prahova uneste cauzele care conteaza cu oamenii carora le pasa din dorinta de a imbunatati viata locuitorilor judetului Prahova. Fundatia dezvolta proiecte pentru implicarea prahovenilor in dezvoltare a comunitatii si valorificarea resurselor (financiare, de expertiza, de timp etc.). Fundatia Comunitara Prahova s-a infiintat in 2013 si este parte dintr-o miscare nationala, alaturi de alte unsprezece fundatii comunitare din tara. Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul.