Bila devine Carrefour?!

Posted by

Astazi am fost surprinsa sa aflu ca supermarketul Bila (din vestul Ploiestiului) va deveni un supermarket Carrefour. Cum informatiile se uita de fiecare data foarte rapid din mintea colectiva mi-am pus intrebarea de ce asa?

Ma gandeam ca poate s-a mai intamplat ceva prin acest oras si ca lucrurile se schimba de la o zi la alta foarte rapid, incat nici nu mai ai timp sa te obisnuiesti cu aceste schimbari. Mai apoi mi-am zis ca poate acestia nu mai au clienti si vor sa faca ceva cu acel spatiu, pentru a nu-l lasa de izbeliste. Ce-i drept noi cam suntem obisnuiti cu aceste lucruri – sa incepem ceva, ca mai apoi sa uitam de ele si sa nu le mai terminam. Poate ca asa este natia noastra, dar inca sper ca ne vom schimba si noi intr-un tarziu.

Apoi citind stirea mai departe mi-am amintit de evenimentul care in urma cu doi ani facea mare valva. Iar daca nu va amintiti de evenimentul respectiv va pot spune ca este vorba despre tranzactia facuta la final de an 2015, dintre grupul german REWE si retailer-ul francez, care a preluat cele 86 de supermarketuri. Iar mai multe detalii si amanunte despre acest subiect puteti gasi pe observatorulph.ro.

Nu cred ca mai incape vreo indoiala si totul este sigur. Insa ma intreb oare ce alte noi supermarketuri vor aparea sau mai apare ceva? In mare parte ne-am tot obisnuit sa dam de malluri in orice colt al orasului. La un moment dat m-am intrebat cum de aceste malluri sunt pline de clienti, mai in fiecare perioada a anului, cand majoritatea persoanelor se plang ca nu au bani sau ca nu au bani suficienti.

Poate ca asta este unul dintre marile noastre defecte, caci altfel nu inteleg aceasta situatie de a ne plange in continuu de ceva, iar majoritatea isi petrec timpul in aceste locatii. Nu am nimic cu nimeni, dar poate ca ar trebui sa invatam sa nu ne mai plangem, indiferent de situatie.