Ce tip de casa preferi?

Posted by

Daca ai intentia sa iti construiesti o casa unde sa locuiesti poti lua in calcul oferta unui tanar din Campina ce construieste case modulare. Recunosc faptul ca eu sunt atrasa de acele casute construite sub pamant, gen case ecologice, cu diverse forme ce seamana mai mult cu acele casute din povesti. Pe de alta parte nu strica sa ai la indemana si o alta alternativa la casele normale, mai ales ca poti cumpara la un pret accesibil.

Cu toate ca la astfel de detalii ma incurc trebuie spus ca un asemenea model de locuinta realizata de tanarul respectiv poate avea mai multe destinatii si nu doar aceea de a fi o casa simpla de locuit. Dar mai multe despre acest subiect gasiti pe campinatv.ro.

Sunt curioasa pentru ce tip de casa ai opta si cum ti se pare aceasta ideea. Din punctul meu de vedere, ideea tanarului este una foarte buna si in acelasi timp binevenita, cu atat mai mult la destinatia pe care se gandeste sa o dea acestor locuinte. Insa eu una tot mai mult imi prefer casa cu care m-am obisnuit deja si nu cred ca o voi schima prea curand pentru un alt tip de casa.

Ce-i drept am de gand sa o renovez si sa mai modific cate ceva ici pe colea, dar nu foarte mult. Insa cea mai frumoasa casa ramane tot aceea care reprezinta locul in care tu te simti foarte bine si mai mult decat atat locul din care nu ai mai vrea sa pleci. Desi stii ca trebuie sa-ti parasesti casa pentru a merge in fiecare dimineata la birou. Pana la urma fiecare dintre voi stie ce fel si ce tip de casa isi doreste pentru a locui in ea.