Masajul erotic recomandat de specialistii de la Salon Masaj Artemis: echilibrul dintre sanatatea corpului si relaxarea mintii

Posted by

Cu totii am auzit pana acum de saloanele care ofera clientilor masaje erotice. Care este diferenta dintre astfel de masaje si cele clasice? Ei bine, un masaj erotic va consta in mult mai multe trucuri privind tehnicile de relaxare, dar mai ales se va axa pe acele procedee tantrice de destindere, asa cum ne invata specialistii de la Salon Masaj Artemis.

Cum actioneaza masajul erotic asupra ta?

Masajul erotic este o tehnica des folosita in viata de cuplu, mai ales cu scopul apropierii sexuale a partenerilor de viata. Bazandu-se pe stimularea serotoninei, care mai este cunoscuta si sub denumirea de hormon al fericirii, masajul erotic are un rol important in realizarea unui echilibru dintre minte si corp la cel mai intens nivel.

Imbinand efectele terapeutice cu placerea sexuala, orice femeie poate reusi sa isi atraga partenerul intr-o experienta de neuitat. Aceasta se poate folosi de o serie de detalii ce tin de un ambient cat mai intim (lumanari parfumate, lumina difuza, muzica special selectionata) pentru a crea spatiul perfect destinat relaxarii pe baza sexualitatii. De asemenea, femeile se pot folosi de trucuri cum sunt alegerea celor mai provocatoare lenjerii intime combinate cu tocuri inalte sau tot felul de tinute cat mai senzuale. Astfel, cel ce urmeaza sa beneficieze de un astfel de masaj va putea sa se acomodeze mult mai repede cu aceasta atmosfera, simtindu-se inca de la inceput mult mai deschis unei astfel de experiente.

Ce trebuie sa ai in vedere cand vrei sa ii oferi partenerului un masaj erotic?

Ceea ce ii atrage cel mai mult pe barbati la reprezentantele sexului frumos este increderea in sine. Astfel, o femeie sigura pe ea va deborda de sexualitate. Totodata, mai stim ca barbatii sunt tentati sa apeleze la serviciile unei profesioniste (cum sunt acele femei care lucreaza in saloane de masaj erotic sau ca escorte de lux) deoarece considera ca partenerele lor de viata nu sunt suficient de deschise in ceea ce priveste anumite fantezii. O profesionista nu va judeca clientul si nici nu il va determina sa se simta complexat. De aceea, atunci cand vine vorba de viata personala de cuplu, femeile trebuie sa incurajeze partenerii in privinta discutiilor deschise.

In timpul unui masaj erotic, ai mana libera in ceea ce priveste tehnicile abordate. Poti opta sa iti masezi iubitul complet fara haine, sau pastrand un aer putin mai misterios. Este indicat sa discuti cu acesta in timpul masajului, folosindu-te de cuvinte cheie care stii ca ii vor starni o reactie de excitatie. Acesta trebuie sa stie ca si tu te bucuri de acest masaj la fel de mult ca si el.

Scapa de inhibitii pentru a-ti relaxa la maxim partenerul de viata!

Din secretele profesionistelor de la Salon Masaj Artemis in arta masajului erotic

Desi un masaj erotic poate parea la prima vedere un procedeu simplu de realizat, mai ales atunci cand vine vorba de un cuplu in care partenerii se cunosc de o lunga perioada de timp, poate deveni uneori dificil.

Inainte de a alege sa ii oferi iubitului un masaj erotic, trebuie sa iti alegi cu atentie uleiul folosit. De exemplu, sunt disponibile in magazine uleiuri cu efecte afrodisiace de care te poti ajuta.

Un alt aspect important de luat in calcul este masarea zonei intime abia la sfarsit. Din punctul de vedere al profesionistelor in acest domeniu, barbatii se bucura de o placere mult mai intensa daca sunt lasati in asteptare privind zona intima. Astfel, dorinta se intensifica si finalul va fi senzational.

Partenerul trebuie sa auda constant de la femeia iubita (valabil si in viata de zi cu zi a cuplului) cat este de dorit de aceasta din punct de vedere sexual.

Intelegand importanta diversitatii in viata de cuplu, veti reusi sa evitati cu succes momentele monotone, bucurandu-va de clipe memorabile alaturi de cel drag. Un masaj erotic poate deveni una dintre cele mai minunate experiente, pe care, cu siguranta, o veti repeta.