Kaufland angajeaza 600 de persoane

Posted by

Asa cum s-a anuntat deja de ceva timp, Kaufland isi continua extinderea, drept urmare deschizand inca sase noi magazine pe teritoriu tarii noastre. Mai mult decat atat vor angaja aproximativ 600 de persoane, in urma acestei extinderi. Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece cele 600 de locuri de munca vizeaza atat lucratori cu experienta, cat si tineri ce nu au inca o experienta, dar isi doresc sa se angajeze si sa aiba parte de un loc de munca stabil.

Si cum in ultima perioada la noi in tara, locurile stabile de munca au cam lipsit, aceasta oportunitate reprezinta cu adevarat o gura de oxigen pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca. Reamintim faptul ca printre posturile disponibile se numara locuri de munca precum: lucrator comercial, sef schimb, manager adjunct magazin, iar salariile sunt foarte atractive, fiind peste media pietei.

Un alt lucru important este faptul ca, Kaufland Romania a luat decizia de a creste salariul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la o suma de 2.000 lei brut si bineinteles avand tichetele de masa incluse. Ba mai mult decat atat in functie de vechimea fiecarui angajat in parte, salariul poate ajunge chiar si pana la suma de 3.800 lei brut.

Pentru Ploiesti este bine de stiut faptul ca in aceste zile Kaufland angajeaza Inspector exploatare postala, Asistent Manager, electrician, manipulant marfa, operator cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor (RSVTI), ingrijitor, sef departament operativ si multe altele. Pentru cei ce vor sa se angajeze pe aceste posturi puteti aplica aici, iar mai multe detalii despre toate aceste informatii puteti gasi pe observatorulph.ro.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pentru interviu si sa obtineti postul respectiv. Si avand in vedere ca tinerii din ziua de astazi sunt foarte curajosi nu imi fac griji ca toate aceste posturi nu se vor ocupa. Asta in cazul in care nu se vor lasa vrajiti de magia primaverii si nu vor merge la interviu.