Intinde o mana de ajutor celor nevoiasi

Posted by

Se pare ca printre noi mai sunt si oameni cu suflet mare ce vin in sprijinul comunitatii, ba mai mult dau dovada de o implicare demna de laudat. In urmatoarele paragrafe voi vorbi despre o tanara ploiesteanca, in varsta de 26 ani ce deruleaza diverse proiecte umanitare.

Florina este o tanara scriitoare, careia ii place in timpul liber sa ajute copii nevoiasi. La fel ca si anul trecut, aceasta strange lucruri indispensabile si importante pentru persoanele din cateva sate din Judetul Ilfov.

Pana pe data de 20 decembrie, Florina face un apel catre voi si va roaga pe voi cei cu inima mare sa strangeti jucarii, rechizite, dulciuri pentru copii nevoiasi.

Pentru cei ce vor sa intinda o mana de ajutor acelor micuti privati de o viata normala trebuie sa stiti ca toate aceste obiecte se trimit la Parohia Gruiu urmand ca preotii sa le imparta tuturor nevoiasilor. Tot la data mentionata mai sus, tanara organizeaza impreuna cu alti binevoitori o petrecere pentru parintii si copii din acele sate la Caminul Cultural, „Stefan Iordache”.

O alta veste buna este de asemenea pentru cei din Ploiesti. Impreuna cu o firma de transport, Florina organizeaza intre 20 noiembrie si 02 decembrie pelerinaj la Prislop. Acest apel se indreapta mai mult catre acele mame ce au copiii bolnavi si fara resurse materiale, intrucat acestea vor putea merge gratuit.

Mai multe informatii puteti obtine pe pagina Florinei de facebook sau la numarul de telefon: 0769 733 288